(Foto) Accident Brașov: Biciclist lovit de un autoturism. Vezi aici foto:

Last Updated on februarie 28, 2017 În această după-amiază un bicilist a fost lovit de un autoturism pe strada Grigore Ureche din cartierul brașovean Bartolomeu. A fost nevoie de intervenția Ambulanței care l-a dus la spital în stare de conștiență, prezentând traumatisme minore potrivit mytex.ro.

Pe pagina de Facebook Info Trafic Jud Brașov Mazare Nicolae Alexandru a scris: Nu pot sa spun ca in ultima vreme din ce in ce mai multi soferi incep sa dea prioritate biciclistilor, si sa fie atenti la acestea, (vorbesc din propria experienta)dar din pacate mai sunt si biciclisti care nu au o minima conduita pentru a circula pe sosele, dar si unii soferi care chiar nu le pasa de tine

(Foto) Accident Brașov: Biciclist lovit de un autoturism. Vezi aici foto: 1
(foto: Beschea Ovidiu)

Cristian Trifan Perfect de acord. Sunt si sofer, si biciclist si pieton. Imi pare sincer rau de biciclisti dar sunt foarte multi neatenti. nepasatori as spune. Incerc sa le spun tuturor ca mai bine se pazesc singuri decat sa astepte sa-i fereasca altii, ca ‘geaba esti cu dreptatea-n mana daca ajungi la spital sau intre 4 scanduri.

Fekete Gellert Sunt perfect de acord cu tine , dar sincer in zilele astea in aglomeratia de la 6 seara sau 8 dimineata trebuie sa ai 80% grija de altii si 20% de tine .. deci majoritatea pietonilor se arunca pe trecere sau chiar pe strada fara trecere , sau bicilisti care se vad mai slabi ( in comparatie cu un autovehicul ) si gata cred ca legea e de partea lor si fac ce le taie capul … (asta e o generalizare evident sunt si persoane care nu sunt in acest gen ! )

(Foto) Accident Brașov: Biciclist lovit de un autoturism. Vezi aici foto: 2 (Foto) Accident Brașov: Biciclist lovit de un autoturism. Vezi aici foto: 3

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere, Calea București cu Berzei

Next Story

Brașov: „Multă sănătate celui care a decis reintroducerea sensului unic pe strada dintre Star și Modarom. Acum e blocat tot blvd. Eroilor”