Brașov: Strada 13 Decembrie spre Mall-ul Coresi trebuie lărgită cu o bandă. Vezi ce spune viceprimarul Braşovului:

Last Updated on februarie 16, 2017 Strada 13 Decembrie va fi lărgită cu o bandă anunță viceprimarul Braşovului Laszlo Barabas, în condițiile în care în zona Coresi Shopping Resort, urmează a se construi blocuri cu câte opt şi cinci etaje, iar pe partea dinspre strada 13 Decembrie vor fi realizate zone comerciale de tip hypermarket.

Comisia de Arhitectură şi Urbanism din cadrul Primăriei a avizat ieri studiul de oportunitate aferent Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind regenerarea urbană a zonei Tractorul, ce vizează dezvoltarea zonei Coresi, informeaza stiri.rttbrasov.ro

Brașov: Strada 13 Decembrie spre Mall-ul Coresi trebuie lărgită cu o bandă. Vezi ce spune viceprimarul Braşovului: 1

Având în vedere dezvoltarea acestei zone, viceprimarul Braşovului Laszlo Barabas a afirmat că „în timpul şedinţei comisiei s-a pus şi problema restudierii circulaţiilor în zonă, una dintre variante fiind lărgirea Străzii 13 Decembrie cu o bandă, ceea ce ar însemna că proprietarii de teren ar trebui să cedeze suprafaţa necesară”.

Pe de altă parte, reprezentantul municipalităţii a precizat că o condiţie impusă de Comisia de urbanism şi arhitectură a fost ca între zona de locuinţe şi cea comercială să fie amenajată perdea verde, iar o altă astfel de perdea verde să existe între zona comercială şi Strada 13 Decembrie.

Previous Story

Război la Brașov: Airbus și Bell se bat pe comenzi pentru elicoptere ale statului român

Next Story

Brașov: Modificări la trecerile de pietoni de la Profi – Gemenii şi Griviţei – Mircea cel Bătrân. La altele se montează semafoare