Brașov: PSD nici terenul pentru noul spital nu ni-l dă

Last Updated on februarie 17, 2017 Brașovul are nevoie de un spital nou. Din păcate guvernul PSD refuză să dea o ordonanță de Urgență pentru transferul terenului, așa cum s-a întâmplat la un moment dat cu terenul pentru aeroport. În schimb PSD dă cu lejeritate Orodanțe de Urgență care-i scapă de pușcărie.

Astfel, Senatul României a clasat proiectul legii privind transferul de la Institutul Cartofului de către municipiul Braşov a terenului necesar construirii noului spital. „În luna decembrie, parlamentarii au fost în vacanţă, motiv pentru care proiectul de lege nu a mai intrat în dezbatere, pe cale de consecinţă fiind clasat odată cu toate celelalte acte normative”, a precizat deputatul braşovean Gabriel Andronache (PNL) citat de bzb.ro.

Deputatul braşovean Gabriel Andronache (PNL) a anunţat ieri că Senatul a clasat la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut și legea care retrograda Brașovul la rangul doi de dezvoltare.

Brașov: PSD nici terenul pentru noul spital nu ni-l dă 1

„Vestea bună e că printre actele normative clasate era şi proiectul de lege privind strategia de dezvoltare teritorială a României deoarece până la încheierea legislaturii 2012-2016 nu a intrat în circuit legislativ prin discutarea acestuia în prima cameră sesizată (Senat – n.r.).

Proiectul de lege fusese adoptat de Guvern şi transmis Parlamentului, la iniţiativa Ministerului Dezvoltării Regionale, iar acum s-a întors la Palatul Victoria.

Pe cale de consecinţă, Guvernul României îl poate modifica îndreptând erorile cuprinse în conţinutul acestuia prin declasarea municipiului Braşov din prima categorie a unităţilor administrativ-teritoriale şi prin excluderea centrului intermodal feroviar Braşov-Feldioara din lista obiectivelor prioritare pentru dezvoltarea transportului de marfă din România”, a declarat Andronache.

Previous Story

Brașov: Modificări la trecerile de pietoni de la Profi – Gemenii şi Griviţei – Mircea cel Bătrân. La altele se montează semafoare

Next Story

Brașov: „ Personal, mi-am distrus masina pe acest drum. Impozite platim …” Vezi ce măsură a luat CNADR: