Brasov: Protestatarii atacați cu farfurii! Jandarmii îi caută pe autori

Last Updated on februarie 13, 2017 Brașovenii au iești din nou în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului. Manifestanţii au purtat un drapel uriaş şi pancarte cu mesaje acuzatoare sau ironice la adresa guvernului şi a politicienilor.

Cei mai mulţi dintre manifestanţi anunţă că nu vor înceta să protesteze până când clasa politică nu va înţelege mesajul străzii.

Brasov: Protestatarii atacați cu farfurii! Jandarmii îi caută pe autori 1

Cu toate că de fiecare dată s-au desfăşurat paşnic, protestele de la Braşov au avut parte şi de evenimente mai puţin plăcute. Unul dintre acestea s-a desfăşurat cu repetiţie, se pare, manifestanţii având de trecut, în zona bulevardului Mihail Kogălniceanu, de un „asediu” cu farfurii şi sticle aruncate de la etaj, scrie stiri.rttbrasov.ro

„Duminică seara am reuşit să depistăm apartamentul de unde s-a aruncat şi în serile trecute. Colegii mei au sunat la interfon, însă nu a răspuns nimeni. Cazul a fost preluat de Poliţie în acest moment”, a explicat Adrian Stoian, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov.

Previous Story

Brașov: Primăria a avizat construcția a 6 noi blocuri de apartamente Avantgarden. Vezi unde vor fi construite:

Next Story

Aeroportul Brașov: Aeroporturile din România au atras 16,4 milioane de pasageri în 2017. Nouă PSD nu ne dă măcar un leu să finalizăm lucrările