Brașov: Ministrul Marius Dunca „explică” de ce nu a dat bani pentru Aeroport, Spital și Autostradă. Vezi replica lui Adrian Veștea, președintele CJ:

Last Updated on februarie 7, 2017 PSD, partid aflat la guvernare, nu a cerut niciun leu pentru proiectele importante ale Brașovului: Aeroport, Autostradă, Spital. Explicația ministrului brașovean Marius Dunca este una … incredibilă. Nu a dat bani pentru asta pentru că autoritățile locale nu au cerut?!

Marius Dunca, citat de mytex.ro: „Bugetul de stat nu este la discreţia nici unui parlamentar. Alocările bugetare pentru realizarea anumitor obiective de investiții se fac în baza proiectelor depuse de către autoritățile locale. Până în acest moment, nici Consiliul Județean Brașov și nici altcineva, nu a depus vreun proiect referitor la aeroport, care să întrunească condițiile legale la Ministerul Finanțelor Publice sau la un alt minister”.

Brașov: Ministrul Marius Dunca „explică” de ce nu a dat bani pentru Aeroport, Spital și Autostradă. Vezi replica lui Adrian Veștea, președintele CJ: 1

Ce l-a oprit pe ministrul brașovean să strige la autoritățile locale că PSD vrea să le dea bani dar ele nu au depus proiecte la ministere?

Când PSD a dat bani pentru construcția stadioanelor la Craiova și Târgu Jiu, autoritățile locale nu aveau niciun proiect. Prima dată s-au alocat fondurile apoi s-au apucat de treabă. Ce rost aveau să se apuce dacă știau că nu primesc fonduri?

Cînd PSD a decis să acorde bani pentru construcția a 3 spitale regionale (nu la Brașov) autoritățile locale nu aveau niciun proiect. Au fost alese cele 3 orașe, s-au dat banii, și apoi s-au apucat de proiecte.

Autostrada Brașov-Comarnic nu este proiectul Primăriei Brașov. Este proiectul Guvernului României. Nici pentru asta nu au dat bani.

Pe Facebook, Adrian Ioan Veştea, președintele CJ Brașov,  a scris: Parlamentarii PSD Brașov n-au cerut un leu pentru noi. Aeroportul – respins. Spitalul – respins. Autostrada – respinsă.

Dar nu mă las. Aeroportul îl vom face cu, sau fără ei”

Previous Story

Brașov: Se poate! Uzina Roman a prins un contract în Taiwan pentru livrarea a 100 de camioane. Urmează Pakistan

Next Story

Brașov: Un pensionar primește lunar 29.900 lei. Vezi ce a lucrat în tinerețe: