Aeroportul Brașov: PSD explică de ce nu dă bani pentru finalizarea lucrărilor. INCREDIBIL!

Last Updated on februarie 13, 2017 Ministrul brașovean, Marius Dunca, a încercat sâmbătă, într-o conferință de presă, să explice de ce PSD nu a dat bani pentru Aeroportul Brașov. Nu a reușit. El tot încearcă să susțină ideea că dacă nu există proiect nu se pot aloca bani de la buget. Greșit! De exemplu, Guvernul PSD a alocat 360 de milioane de euro pentru repararea drumurilor din Teleorman! NU există proiecte pentru fiecare drum care urmează să fie reabilitat cu această sumă colosală pentru un astfel de județ.

Se alocă întâi suma se împarte pe drumuri și apoi se fac proiectele/ facturile de lucrări iar apoi urmează  plata. Există o diferență între a se aloca bani și a se plăti facturile din banii alocați. Plata se poate face doar pe baza de proiecte și facturi, alocare se poate face și fără proiect.

Aeroportul Brașov: PSD explică de ce nu dă bani pentru finalizarea lucrărilor. INCREDIBIL! 1

Dacă erau cinstiți, cei de la PSD alocau 50 de milioane de euro pentru aeroportul Brașov iar acești bani nu se putea cheltui decât dacă exista un proiect. Dar nu au vrut să facă nici asta.

Marius Dunca, citat de bzb.ro: „Braşovul are nevoie de acest obiectiv, dar această investiţie este gestionată de Consiliul Judeţean şi trebuie să vedem care este situaţia clară a acestui proiect, pentru a vedea ce se poate face. Eu, în calitate de cetăţean, solicit public Consiliului Judeţean să prezinte aceste informaţii.

Vom sprijini în limita legală acest proiect. De altfel, chiar dacă s-a vorbit despre o implicare a Primăriei Braşov în acest proiect, acest lucru nu s-a întâmplat nici acum. Nu înţeleg de ce nu s-a întâmplat acest lucru. Înseamnă că există o suspiciune, că ceva nu este în regulă”, a anticipat preşedintele PSD.

O nouă informare despre proiectul aeroportului a fost anunţată deja de executivul CJ Braşov pentru această săptămână, când va fi organizată o prezentare a strategiei privind continuarea lucrărilor la aeroportul Braşov, astfel încât acesta să fie gata până în anul 2020, potrivit declaraţiilor de joi ale preşedintelui CJ, Adrian Veştea.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov: A 13-a zi de proteste. Tricolor uriaș și Imnul în Piața Sfatului

Next Story

Brașov: Primăria a avizat construcția a 6 noi blocuri de apartamente Avantgarden. Vezi unde vor fi construite: