Aeroportul Brașov: PSD a RESPINS 9 milioane de lei în comisia de buget pentru finalizarea lucrărilor. Amendamentul a fost propus de Deputații Gabriel Andronache şi Mara Mareş, alături de senatorul Daniel Zamfir (PNL)

Last Updated on februarie 6, 2017 PSD a respins astăzi, în comisiile de buget-finanțe, amendamentul la proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2017 depus de parlamentarii PNL. Deputații Gabriel Andronache şi Mara Mareş, alături de senatorul Daniel Zamfir au solicitat alocarea sumei de 9 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la calea de rulare a Aeroportului Internațional Ghimbav Brașov.

Deputatul Mara Mareş, a scris pe Facebook:  „Partidul Social Democrat consideră inoportună alocarea de fonduri pentru Aeroportul Internațional Brașov.

Aeroportul Brașov: PSD a RESPINS 9 milioane de lei în comisia de buget pentru finalizarea lucrărilor. Amendamentul a fost propus de Deputații Gabriel Andronache şi Mara Mareş, alături de senatorul Daniel Zamfir (PNL) 1

Având o largă majoritate în Comisiile pentru buget, finanțe și bănci, aceștia au respins amendamentul propus de parlamentarii Partidului Național Liberal (Mara Mareș, Gabriel Andronache și Daniel Zamfir)”

Ca urmare, deputatul liberal Gabriel Andronache, împreună cu colegii parlamentari de Braşov, ca iniţiatori, vor susţine amendamentul şi în plenul Camerei Deputaților, informează mytex.ro.

Previous Story

Video Brașov: Incendiu în Răcădău!

Next Story

Brașov: PSD n-a cerut un leu pentru noi. Aeroportul – respins. Spitalul – respins. Autostrada – respinsă