Aeroportul Brașov: Încep lucrările, din nou! Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean:

Last Updated on februarie 21, 2017 Consiliul Județean lucrează de 17 ani la proiectul Aeroportului. Astăzi, alt președinte de CJ, Adrian Veștea, ne-a anunțat că vor începe din nou lucrările la Aeroport. În curând. El ne spune că există și o conspirație a Bucureștiului împotriva dezvoltării Brașovului.

„Peste puţin timp, vor reîncepe lucrările la Aeroport. În acest scop, în 2017 alocăm 10 milioane de euro din bugetul judeţului.

În privinţa Spitalului Regional, am făcut primele demersuri: am stabilit, împreună cu Primăria Braşov, locaţia unde dorim să-l construim (cartierul Bartolomeu) şi am înaintat către autorităţile de la Bucureşti proiectul unui act normativ privind transmiterea unei suprafeţe de teren în domeniul public al municipiului Braşov, deoarece din cele 18 hectare necesare, doar 7 hectare aparţin municipalităţii.

Aeroportul Brașov: Încep lucrările, din nou! Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean: 1

Ştiu însă că autorităţile de la Bucureşti nu privesc cu ochi buni aceste investiţii la Braşov. În pofida lor, mă voi bate pentru concretizarea acestor proiecte“, a declarat Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov citat de adevarul.ro.

Conform indicatorilor tehnico-economnici aprobaţi de plenul Consiliului Judeţean Braşov la finele anului trecut, în urma actualizării studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiţii Aeroport Internaţional Braşov – Ghimbav valoarea investiţiei cu tot cu TVA este de 57.505.596 euro.

Consiliul Judeţean a anunţat că va 10 milioane de euro în bugetul pe anul acesta pentru reluare lucrărilor. Noul termen pentru finalizarea Aeroportului este anul 2020.

În realizarea acestui proiect şi-au manifestat intenţia de a se implica şi Primăria Braşov, precum şi Primăria municipiului Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna .

Din păcate nici Guvernul PSD nu ne ajută, nu au alocat niciun leu pentru finalizarea lucrărilor. Dacă erau corecți cu Brașovul, prin bugetul pe 2017 ar fi alocat bani pentru Aeroport dar aceștia ar fi putut fi cheltuiți doar pe bază de proiect și audit.

Previous Story

Brașov. ATENȚIE la .. urși! Credeai că sunt în hibernare?

Next Story

Brașov: Studentă bătută grav în Gară. Vezi ce pedeapsă a primit agresorul: