Aeroportul Brașov: „Imagini de la îmbarcarea la primul zbor” … Între timp … Premierul PSD Sorin Grindeanu anunță negocieri cu UE pentru accesarea de fonduri europene pentru renovarea pușcăriilor. N-ar negocia și el bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroport

Last Updated on aprilie 19, 2017 Mare bucurie în PSD. Premierul Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă ca va negocia oficial cu Uniunea Europeană accesarea de fonduri pentru … renovarea şi îmbunătăţirea penitenciarelor.
Nu ar negocia PSD-iștii fonduri pentru nenovarea spitalelor sau pentru finalizarea construcției Aeroportului din Brașov. Doar la ai lor, pușcăriașii, trag cu banii.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă seară, că Guvernul României va trimite oficial către Comisia Europeană o cerere pentru accesarea de fonduri europene pe care să le folosească pentru renovarea şi îmbunătăţirea penitenciarelor, informează capital.ro.
Aeroportul Brașov: „Imagini de la îmbarcarea la primul zbor” ... Între timp ... Premierul PSD Sorin Grindeanu anunță negocieri cu UE pentru accesarea de fonduri europene pentru renovarea pușcăriilor. N-ar negocia și el bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroport 1

“Vreau să vă mai spun ceva, apropo de fonduri europene, o chestiune pe care am aflat-o acolo (în vizita pe care a făcut-o la Bruxelles la finalul acestei săptămâni — n.r.). S-a oferit şi anul trecut fostului Guvern posibilitatea de a folosi fondurile europene, de a accesa fonduri europene, pentru a îmbunătăţi sau a renova, pentru penitenciare.

S-a spus acest lucru de către Comisia Europeană, a fost refuzat (de fostul Guvern — n.r.). Săptămâna asta, şi o să vedeţi concret acest lucru, vom trimite oficial din partea Guvernului României către Comisia Europeană o cerere prin care spunem că dorim să accesăm fonduri de acest tip, urmând să ne mişcăm, dacă pot spune aşa, foarte repede, astfel încât să putem să accesăm aceste fonduri. Această informaţie am primit-o de la Bruxelles, de la oficiali”, a spus Grindeanu la Realitatea Tv.

El a adăugat că este de datoria Executivului să facă aceste lucruri, iar 22 de miliarde de lei, cât a prevăzut în bugetul de anul acesta din atragerea de fonduri europene este un lucru ambiţios, “faţă de zero”, cât a fost absorbţia anul trecut.

Ca un bun PSD-ist, minte foarte ușor: anul trecut au intrat 7 miliarde de euro fonduri europene, nu zero.

Potrivit  Factual „Declarația lui Sorin Grindeanu este falsă. Din execuția bugetară aferentă anului 2016 privind sumele încasate de România din fonduri europene reiese că în țară au intrat aproximativ 7 miliarde de euro”.

Mai în glumă, mai în serios:
Tudor Duică: „Imagini de la îmbarcarea la primul zbor, de pe Aeroportul din Brașov…”

Crezi că va fi construit vreodată Aeroportul Brașov?

Previous Story

Brașov: Târg de flori şi mărţişoare în perioada 27 februarie – 8 martie

Next Story

Brașov: ALERTĂ TBC în Complexul Studenţesc de pe Colină. Cât de contagioasă este boala şi ce e de făcut: