Aeroportul Brașov: Aeroporturile din România au atras 16,4 milioane de pasageri în 2017. Nouă PSD nu ne dă măcar un leu să finalizăm lucrările

Last Updated on februarie 14, 2017 Aeroporturile din România o duc foarte bine. Traficul de pe cele 17 aeroporturi din ţară a crescut anul trecut cu peste 23% şi a ajuns la 16,4 milioane de pa­sa­geri, conform datelor Asociaţiei Aeroporturilor din Roma­nia.
Pentru Aeroportul Brașov PSD spune că nu poate aloca bani de la buget pentru că nu există proiect. În schimb acordă 360 de milioane de euro pentru refacerea drumurilor … fără proiect! Pur și simplu nu vor să dea bani.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) îşi păs­trează primul loc în topul celor mai tranzitate aero­por­turi din ţară, cu aproape 11 milioane de pasageri anul trecut, informează zf.ro.

Aeroportul Brașov: Aeroporturile din România au atras 16,4 milioane de pasageri în 2017. Nouă PSD nu ne dă măcar un leu să finalizăm lucrările 1

De altfel, topul celor mai mari cinci aeroporturi în funcţie de trafic a rămas neschimbat în 2016, acestea înre­gis­trand peste 93% din numărul total de pasageri. Aero­por­turile din provincie şi-au crescut însă cota de piaţă, de la circa 26% în 2015 la peste 32% anul trecut, conform calculelor ZF.

Creşterea traficului pe aeroporturile din ţară s-a datorat în principal expansiunii companiilor low-cost, care au lansat curse interne sau internaţionale de pe aero­porturi precum cele din Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara.

Previous Story

Brasov: Protestatarii atacați cu farfurii! Jandarmii îi caută pe autori

Next Story

Video Brașov: Șoferii au plantat flori în gropile din drum