Adrian Veștea: Brașovul nu primește bani de la Guvernul PSD pentru niciun proiect!

Last Updated on februarie 10, 2017 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a ținut ieri o conferință de presă prin care și-a exprimat regretul că parlamentarii PSD nu au alocat niciun leu pentru investițiile Brașovului. El spune că parlamentarii PNL, USR și UDMR au depus amendamente la bugetul de stat prin care au cerut bani pentru Brașov dar parlamentarii PSD s-au opus.

„Din punctul meu de vedere, cred că mi-am făcut datoria în ceea ce priveşte proiectele importante ale judeţului. Din păcate, o parte dintre parlamentari s-au simţit chemaţi la ordin, chiar dacă am organizat o întâlnire informală în care mi-aş fi dorit să decidem ca toţi să facem astfel încât proiectele de care am vorbit anul trecut, în campania electorală, să încercăm să le punem în practică.

Adrian Veștea: Brașovul nu primește bani de la Guvernul PSD pentru niciun proiect! 1

Astăzi, când vedem care sunt rezultatele, ne dăm seama că o unii parlamentari au înţeles foarte bine, au depus amendamente şi s-au bătut pentru ele, iar alţii au acceptat situaţia impusă de Guvern.

Consecinţa este că Braşovul nu are nici un proiect în bugetare”, a declarat Adrian Veştea citat de bzb.ro.

Președintele Consiliului Județean Brașov spune că va continua lucrările la Aeroportul Brașov și Spitalul Județean cu bani de la instituția pe care o conduce.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Și amendamentul USR a fost respins de PSD. Nu dau bani nici măcar pentru o banală amenajare a pârăului care traversează aeroportul

Next Story

Poiana Brașov: Mergi la schi? Zăpada are aproape un metru şi jumătate în vârful Postăvarului