Accident Brașov: 3 persoane SPULBERATE pe trecerea de pietoni! „baiatul era lovit la picioare..doamna avea nasul spart și mai era un domn care era numai sange pe fata”

Last Updated on februarie 6, 2017 Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara. Trei persoane au fost spulberate pe o trecere de pietoni de pe Aurel Vlaicu.

Pe grupul de Facebook Info Trfic jud Brașov, Lazar Ovidiu a scris: Accident Aurel Vlaicu înainte de sensul giratoriu cu grivitei pietoni loviți pe trecere…
Destul de grav….baiatul era lovit la picioare..doamna avea nasul spart și mai era un domn care era numai sange pe fata..Cred ca , căzuse ca era și numai pamant. Din câte am inteles de la doamna care era la volan l-a evitat pe unul care era sa intre în ea și nu a mai putut opri….

Accident Brașov: 3 persoane SPULBERATE pe trecerea de pietoni! „baiatul era lovit la picioare..doamna avea nasul spart și mai era un domn care era numai sange pe fata” 1
foto: Alexandru Dutia

Ionut Cirjan Eu cred ca se circula cu prea mare viteza in oraș. Pietonii pe de alta parte trec pe trecere ca și cum ar merge pe pietonala.

Bogdan I. E. Eugen Pai pe drumurile din Brasov, cand ploua sau este carosabilul umed, nici nu se observa marcajele! In Bartolomeu in sensul giratoriu trebuie sa ghicesti benzile ori mergi ca la WRC pe cea mai scurta trasa!

Klaus Cata: Nu se observa marcajele… poate cele facute recent. Acele marcaje nu reflecta lumina farurilor, nu sunt luminate si de multe ori te rogi sa nu fie o persoana imbracata in negru. Te invit acum sa vii spre harman de ex. O sa intelegi ce zic cand treci prin triaj si daca mai ajungi in harman o sa vezi ca nu vezi bici macar stalpii care se presupune ca erau galbeni candva (de la trecere)

Suciu Razvan:  Astazi fiind frumos am dat o tura cu copii prin centru pe jos, m-am ingrozit de cum se putea circula la ora 12 prin oras. Soferii parca erau toti la raliu, indiferent ca se mergea pe Muresenilor sau pe alte artere importante din oras.

Bunul simt lipseste cu desavarsire mergi pe trotuar cu copii nici macar nu se sinchiseau sa ocoleasca o balta, ne-au stropit de 3 ori in 300m pe Baritiu unde trotuarul este ingust si nu ai unde sa te retragi.. Nu ma intelegeti gresit si eu sunt sofer si mai mult de 50% din job-ul meu il fac cu masina dar cand este o balta incerc sa o evit ca sa nu le fac dus oamenilor de pe trotuar care nu au unde sa se retraga. Nu pot sa inteleg de ce cand iesim in vest putem sa ne supunem sa circulam ca cei de acolo iar cand suntem in Romania ne conportam ca in jungla.

Vad romani pe strada care vin cu masina din strainatate, cand ajung in Romania au uitat de toate regulile din occident (sunt usor de identificat in trafic romanii cu masini inmatriculate in alte tari fata de cetateni straini veniti cu masina in tara la noi).

Deci ca sa concluzionez vina este si a pietonilor care nu se asigura la traversarea strazii chiar daca e pe loc permis, este si a primariei pentru iluminatul slab din oras dar si a soferilor care la trecerea de pietoni ar trebui sa reduca viteza pana la evitarea oricarui pericol asa cum scrie in lege.

foto: Blondu Alexandru Gabriel
Accident Brașov: 3 persoane SPULBERATE pe trecerea de pietoni! „baiatul era lovit la picioare..doamna avea nasul spart și mai era un domn care era numai sange pe fata” 2
Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: 5,000 de brașoveni protestează ACUM!

Next Story

(Foto/Video) „Niciodata nu am fost mai mandru de Brasovul meu ca in ultima saptamana, apogeul fiind in seara aceasta. Este un sentiment fantastic sa asculti din “varful dealului” imnul Romaniei”