(Video) „Rușine RAT Brașov! Și la întoarcere surpriza alt autobuz in care nu se inchideau usile””

Last Updated on ianuarie 12, 2017 O brașoveancă a avut „norocul” să călătorească în această dimineață, spre locul de muncă, cu un autobuz RAT dar care nu mai putea închide ușile în timpul mersului. La întoarcere, același „noroc”, un alt autobuz care nu și-a închis ușile.

Pe pagina noastră de Facebook, Simona Si Viorel Ghenciu a postat două videouri cu mesajul: „Rușine RatBv, autobuzul BV11 PIY dimineață la ora 9 și la întoarcere surpriza alt autobuz în care nu se închideau usile”

Vezi aici Video:

Tu cum ai circulat astăzi cu autobuzele RAT? Totul în regulă?

Previous Story

Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi”

Next Story

Reacție nemaipomenită în Brașov după incendiu! Polițistul Marian Godina: „Braşovenii s-au mobilizat destul de repede. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele. Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea”