Video Brașov: VIOLENT! Un autoturism a intrat într-un TIR! Martorii au crezut că au halucinaţii când i-au văzut ieşind teferi pe ocupanţii mormanului de fiare

Last Updated on ianuarie 18, 2017 Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineață în jurul orei 1, pe strada Hărmanului din Braşov, în apropierea unei benzinării.

Şoferul unui autotren care dorea să iasă dintr-o parcare nu s-a asigurat când a dat cu spatele şi a provocat accidentul, care din fericire nu s-a soldat cu victime umane. Cei doi tineri din autoturism au scăpat cu viaţă, chiar dacă maşina lor s-a făcut zob, informează rttbrasov.ro.

Video Brașov: VIOLENT! Un autoturism a intrat într-un TIR! Martorii au crezut că au halucinaţii când i-au văzut ieşind teferi pe ocupanţii mormanului de fiare 1

„În jurul orelor 1, un bărbat în vârstă de 59 de ani ce conducea un autotren nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamenatr din sensul Sfantu Gheorghe spre Braşov.

În momentul acesta colegii din cadrul Biroului Rutier au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală pentru şoferul autotirului şi efectuează verificări pentru a constata cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului”, a precizat ag. şef adj. Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Martorii care au filmat primele imagini imediat după producerea accidentului susţin însă că maşina avariată circula cu viteză foarte mare. Cei doi ocupanţi au avut norocul incredibil de a ieşi pe propriile picioare din maşina din care nu se mai poate recupera mai nimic.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Poliția a amendat Primăria și Consiliul Județean pentru că nu au dezăpezit cum trebuie șoselele!

Next Story

Brașovul nu primește bani de la Guvern pentru un spital nou și Aeroport. Primește doar pentru câteva lucrări de modernizare a Județeanului