(Video) Accident Brașov: Soț și soție SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni!

Last Updated on ianuarie 14, 2017 Șoț și soție au fost spulberați vineri seară pe o trecere de pietoni de pe Bulvardul Griviței în zona Onix. Răniții au fost duși în stare de conștiență la spital.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Marian Petroiu a scris: Pieton lovit de auto in zona trecerii de pietoni de la Onix(Bd Grivitei ) se circula pe 1 banda pe sensul spre Kogalniceanu ! Victima a plecat cu Terapia Intensiva SMURD

Andrei-Mihai Lăpădat: Un cuplu accidentat pe trecere
(Video) Accident Brașov: Soț și soție SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni! 1
(foto: Andrei-Mihai Lăpădat)

Rusu George: Pieton accidentat …bd Griviței (onix) se circulă destul de greu
(Video) Accident Brașov: Soț și soție SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni! 2
(foto:Rusu George)

Mihai Mudure S-a intamplat si se v-a mai intampla ! Accidentele fac parte din viata de zi cu zi. Dar VINA e proportionala cu viteza conducatorului auto, respectiv viteza cu care a traversat pietonul pe trecere si implicit starea carosabilului/vizibilitate.

Timp de reactie poti sa ai ca sofer, daca pui frana si te duci ca sania sau daca e noapte si pur si simplu nu-l vezi, fie ca apare pe dupa o masina parcata si iluminatu destul de slab in oras.., iar pietonu daca alearga pe trecere sporeste riscul accidentelor.. Nu doresc nimanui sa fie in locu soferului si nici invers !

Lorand Kasza In Brasov, nu vezi pietonul si nici trecerea de pietoni. Exemplu…fac taxi, aseara am trecut pe langa accident faceau politistii masuratori la urmatoarea trecere era sa dau peste o VITA ca altfel n am cum sa o numesc…s a aruncat in fata masinii si am vazut o in ultima clipa, imi venea sa ma dau jos sa o iau la palme efectiv.

Nu vezi pietonii si nici trecerile de pietoni in orasul asta nenorocit…daca mai mai e si asfaltul ud noaptea, din cauza farurilor din sens opus e posibil sa iesi si in decor. Exista o mare problema de vizibilitate in oras.bine ca pun limitatoare de viteza , asta este solutia unor oameni incompetenti. Ps aveam 45-50km/h in zona respectiva.

Vezi aici Video postat de Transilvania 365 pe Youtube.com:


Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: Un șofer acuză că a fost lovit de un Polițist de la Rutieră! „O să atașez si poză cu Certificatul Medico Legal”

Next Story

Brașov: Concert live Carla’s Dreams. Vezi cât costă biletele: