(Video) Accident Brașov: Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina într-o râpă pe DN 1A Cheia

Last Updated on ianuarie 15, 2017 Accident grav astăzi în urma căruia două persoane au murit iar o alta este în stare gravă. Un autoturism care cobora dinspre Braşov pe DN 1A a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă în care erau patru persoane. În urma impactului, duba a fost proiectată în afara şoselei şi s-a răsturnat într-o râpă, la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie prinsă sub duba răsturnată şi un bărbat rămas încarcerat, ambii de aproximativ 50 de ani, au murit, medicul de la terapie intensivă de pe ambulanţă declarând decesul după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

(Video) Accident Brașov: Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina într-o râpă pe DN 1A Cheia 1

Persoana rănită, o femeie, se află în stare gravă, cu leziuni la mâini şi picioare, și va fi preluată de elicopterul SMURD solicitat la faţa locului, informează digi24.ro.

Accidentul a avut loc pe DN 1A Ploieşti -Braşov, în comuna Măneciu, localitatea Cheia, în dreptul unei mănăstiri.

Conform primelor informaţii, un autoturism care cobora dinspre Braşov a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă în care erau patru persoane. În urma impactului, duba a fost proiectată în afara şoselei şi s-a răsturnat într-o râpă, la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

În urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav răniţi. O femeie din dubă a fost proiectată în afara autovehiculului, fiind prinsă sub acesta, iar alţi doi pasageri au rămas încarceraţi.

Vezi aici Video postat de observatorulph.ro pe Youtube.com:

De asemenea, două persoane din autoturism au fost rănite, însă leziunile acestora nu sunt grave, ele fiind conştiente şi ieşind singure din maşină.

Previous Story

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la locul faptei

Next Story

(Foto) „BRASOV, orasul de care m-am indragostit la prima vedere, care m-a adoptat si pe care nu l-as inlocui cu nici unul din lume!”