Reacție nemaipomenită în Brașov după incendiu! Polițistul Marian Godina: „Braşovenii s-au mobilizat destul de repede. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele. Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea”

Last Updated on ianuarie 12, 2017 Incendiul de la Centrul pentru Reabilitare Şcolară de la Brădet  a năsut o reacție nemaipomenită în Brașov.

Pe Facebook, Marian Godina a scris: „În 11 ianuarie 2017, Centrul pentru Reabilitare Şcolară de la Brădet – judeţul Braşov a fost mistuit de flăcări. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele.

Reacție nemaipomenită în Brașov după incendiu! Polițistul Marian Godina: „Braşovenii s-au mobilizat destul de repede. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele. Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea” 1

Braşovenii s-au mobilizat destul de repede şi astfel s-a reuşit strângerea de îmbracăminte, lenjerii, încălțăminte, acoperindu-se astfel strictul necesar.

Totodată o firmă s-a oferit să construiască de la zero căminul, iar o alta să îl mobileze.
Am reuşit să cumpărăm şi nişte jucării, dar ar mai fi nevoie şi de calculatoare, imprimante şi orice altceva util acelor copii.

Reacție nemaipomenită în Brașov după incendiu! Polițistul Marian Godina: „Braşovenii s-au mobilizat destul de repede. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele. Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea” 2

Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea, Vasile Dany, cea care s-a implicat trup şi suflet pentru a ajuta acei copii”.

Previous Story

(Video) „Rușine RAT Brașov! Și la întoarcere surpriza alt autobuz in care nu se inchideau usile””

Next Story

(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :)