JIGNITOR! Autostrada Brașov – Comarnic scoasă de pe lista autostrăzilor prioritare pentru acest an de guvernul lui Liviu Dragnea

Last Updated on ianuarie 24, 2017 Autostrada Comarnic-Brașov a fost scoasă de pe lista priorităților pe anul 2017, alături de autostrada Târgu Mureș-Iași.

Ministerul de Finanțe a dat publicității zilele trecute bugetul Ministerului Transporturilor pe 2017 unde cele două proiecte menționate lipsesc. La capitolul ”Proiectele prioritare ale MT pentru anul 2017 şi perspectiva 2018-2020”, Guvernul trece continuarea lucrărilor la câteva autostrăzi în lucru la care se adaugă autostrada Sibiu-Pitești.

JIGNITOR! Autostrada Brașov - Comarnic scoasă de pe lista autostrăzilor prioritare pentru acest an de guvernul lui Liviu Dragnea 1

Este vorba de ”autostrada Constanța-Nădlac, finalizarea autostrăzii Lugoj-Deva, finalizarea lucrărilor la autostrada Transilvania, autostrada Sibiu – Pitești, finalizarea autostrăzii Sebeș – Turda”, informează digi24.ro

La partea de infrastructură rutieră mai figurează: ”realizarea coridoarelor de legătură cu autostrăzile, prin intermediul drumurilor europene şi drumurilor expres și continuarea programului de construcţie a variantelor de ocolire”.

Singurele referiri la Valea Prahovei sunt centurile ocolitoare Comarnic, Câmpina și Bușteni. Aceste proiecte sunt însă deocamdată blocate în diferite faze, cum ar fi licitații suspendate sau fără un câștigător desemnat.

Despre aceste proiecte fosta conducere a CNAIR declara că urmărește anularea lor și reluarea proiectelor pe alte baze. Mai intâi urma să fie făcută proiectarea de către compania de stat și de abia apoi să se liciteze lucrările. Modernizarea Transfăgărașanului și a Transalpinei (DN 67C care traversează munții Parâng) sunt alte obiective urmărite de CNAIR.

Previous Story

Brașov: Cele mai bune sportive din lume, prezente la Cupa Mondială de sărituri cu schiurile de la Râșnov

Next Story

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! 3 răniți după ce s-au lovit în intersecție