(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități

Last Updated on ianuarie 17, 2017 Continuă ajutorul pentru copii care au rămas fără adăpost de la Centrul de reabilitare de la Brădet, Săcele distrus în urma unui incendiu.

Pe Facebook, Mazilu Nicolaea scris:  „Multumesc camaradului Claudiu Andrei Rusu din Brasov care s-a implicat in actiunea de la Sacele de ieri .Ne-am bucurat atat de mult pentru ca ne-am revazut si mai ales pentru faptul ca am putut intinde o mana de ajutor unor copii napastuiti si ne-am luat angajamentul ca actiunile noastre nu se vor opri aici.

(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 1

Cei care pot intinde o mana de ajutor si pot fi alaturi de Miscarea Legionara cu credinta in Dumnezeu sunt bineveniti alaturi de noi sa dea o mana de ajutor .

Asa sa ne ajute Dumnezeu,dupa gandurile si faptele noastre ! Multumesc pe aceasta cale atat parohiilor cat si persoanelor care s-au implicat !”

(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 2  (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 3 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 4 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 5

Romeo Burlacu Am cei mai frumosi si cei mai buni oameni alaturi de mine! De maine vor spala rufe la centrul de la Bradet! Multumita lor, azi, pe seara a ajuns prima masina de spalat rufe la Bradet! Alaturi de un televizor cu diagonala mare (multumesc din nou Sandor Csilla, Sandor Zsolt), care dupa aclimatizare a intrat la exploatare!

(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 6

Fekete Florian Bucuria de a ajuta continua la Bradet!

(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 7

Georgescu Radu a distribuit albumul creat de Dar din dar pentru o lume mai buna :Nu putem decat sa le multumim pentru implicarea in campania ,,DAR DIN DAR PENTRU O LUME MAI BUNA” tuturor celor care au donat haine, incaltaminte, bani, jucarii, alimente si dulciuri

(Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 8 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 9 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 10 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 11 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 12 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 13 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 14 (Foto/Video) Brașov: „Bucuria de a ajuta continuă la Brădet!” Vezi ce au mai primit copiii cu dizabilități 15

Prin aceste ajutoare pe care le strangem vom aduce zambetul pe fata persoanelor care au mare nevoie de acestea, dar si sentimentul ca exista oameni pentru care ei conteaza.
Ciprian Ricean  Centrul de plasament ,,Brandusa” din cadrul Complexului de Reabilitare Scolara din Bradet a fost mistuit in totalitate de flacari. OFSD s-a alaturat sutelor de brasoveni care au reactionat rapid si s-au mobilizat exemplar si au donat tinerilor seturi de tacamuri, farfurii, pahare si cani, produse de igiena personala, prosoape, cizme, ghete, toate produsele fiind noi.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Alt pieton lovit pe trecere, pe bulevardul Griviței

Next Story

Accident Brașov: Dacia e mai tare :) „Ce pozitie ciudata”