(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :)

Last Updated on ianuarie 12, 2017 Digi24 a făcut astăzi un inventar al „parcărilor de iarnă” făcute de șoferi. Dacă în București au găsit autoturisme parcate în stațiile de autobuz, în Brașov au găsit un taxi parcat direct pe peronul Gării.

Cei de la Digi24.ro spun că parcarea este cu atât mai surprinzător cu cât liniile sunt separate de garduri, iar accesul la peron se face prin pasaje subterane.

(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :) 1 (Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :) 2

Fotografiile au fost postate la sfârșitul anului trecut pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou”.

Digi24.ro a publict fotografii și cu autoturisme parcate în stațiile de autobuz. În primele imagini proprietarul unui Mercedes a ales să ocupe o stație RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara din București, informează digi24.ro.

(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :) 3 (Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :) 4

Și pe bulevardul Eroii Sanitari, tot din București, o stație RATB curațată de zăpadă a fost adjudecată drept loc de parcare de șoferul unui Audi.
(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :) 5
Fotografiile au fost realizate joi și trimise la redacție de Cosmin Creangă și Adrian Gabriel Dasca

Previous Story

Reacție nemaipomenită în Brașov după incendiu! Polițistul Marian Godina: „Braşovenii s-au mobilizat destul de repede. Cele peste 20 de fete cu vâste între 4 şi 18 ani au fost evacuate, dar au rămas doar cu ce aveau pe ele. Dacă puteți ajuta în orice fel, puteți lua legătura cu colega mea”

Next Story

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa?