(Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc”

Last Updated on ianuarie 10, 2017 Duminică vă spuneam că este inuman ca elevii să fie chemați la școală la temperaturi de -25 de grade, dintr-un motiv foarte simplu: autobuzele RAT nu-și respectă programul și elevii vor îngheța în stație.
Școlile s-au închis astăzi dar autobuzele RAT tot nu au ajuns la timp în stație, brașovenii așteptând 40 de minute la -29 de grade!

Pe Facebook am primit următorul mesaj: „Astazi pe Calea Bucuresti timp de 40 de min, lumea a asteptat in statie la -22 de grade, fara ca macar sa treaca un autobuz. Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc”.(Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc” 1 (Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc” 2 (Foto) Brașov: Unde sunt autobuzele RAT? La -29 de grade, brașovenii au așteptat în stație timp de 40 de minute! „Inacceptabil asa ceva. Bataie de joc” 3â

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brasov – Sibiu, cu trenul înghețat. Călătorii se înghesuie ca pinguinii, unii în alții pentru a se încălzi

Next Story

Brașov: DEZASTRU la RAT! Zeci de autobuze cu probleme! Mai lipseau elevii să meargă la școală