(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact

Last Updated on ianuarie 29, 2017 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă seara la intersecția Zizinului cu Traian. Un Golf a intrat într-un taxi care apoi a acroșat al taxi.

Pe Facebook, Din Taxi a postat mai multe fotografii cu mesajul: „ACCIDENTELE DE SÂMBĂTĂ SEARA sau NOAPTEA TERIBILIȘTILOR!

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact 1

Ultimul si cel mai rasunator accident al noptii de weekend a avut loc pe strada Zizinului la intersecția cu strada Traian.

Din declaratiile martorilor se pare ca autoturismul VW Golf condus de o tanara nu a acordat prioritate unui taxi ce venea regulamentar dinspre Gemenii.

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact 2

Urmare a imprudentei a rezultat un impact cu grave consecinte in care a fost angrenat si un al doilea taxi ce acorda prioritate, urmand sa vireze apoi pe strada Branduselor. Singurele persoane vatamate au fost pasagerii Golfului, soferii taxiurilor si clientii acestora s-au ales doar cu sperietura.

(Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact 3 (Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact 4 (Foto) Accident Brașov: VIOLENT! Taxi lovit în intersecție. Un alt taxi acroșat după impact 5

La fata locului au fost trimise trei echipaje speciale de interventie, ulterior ajungând si politia rutiera impreuna cu divizia criminalistica”.

Previous Story

Brașov: Proteste împotriva amnistiei și grațierii! Vor ieși peste 5,000 în Piața Sfatului de această dată?

Next Story

(Video) Accident Brașov: 3 autoturisme lovite în sensul giratoriu de la Carrefour