Brașov: UPDATE! Explozii într-o parcare. Vezi aici cauza:

Last Updated on ianuarie 5, 2017 În urmă cu jumătate de oră au avut loc cel puțin 3 explozii în pământ, în cartierul Metrom, vizavi de statuie. Oficial este din cauza unui cablu de înalta tensiune.

Pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, a declarat că exploziile auzite de brașoveni pe strada Carpaților din municipiul Brașov, în zona Metrom, s-au produs într-un canal, din cauza unui cablu de înaltă tensiune al societății Electrica.
Din cauza suflului, capacul canalului a sărit în aer, dar din fericire nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale, conform sursei citate.Brașov: UPDATE! Explozii într-o parcare. Vezi aici cauza: 1

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Musatoiu Ionut a scris: Explozii din pamant in parcare vizavi statuie metrom. Posibil acumulare de gaze si un cablu electric. 3 explozii până acum”

 

Kantor Catalin Si eu care ma gandeam ca se arunca cineva sau ceva in genu nasoala treaba

Bogdan Petru Ce sa întâmplă atunci când pornește alarma de gaz la bucătărie și în momentul acela merge un singur ochii la aragaz pe care îl foloseam sa îmi fac ceva mâncare și dintr-o data a pornit alarma. Va mulțumesc

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: EXPLOZII în pământ, într-o parcare! „3 explozii până acum”

Next Story

USR Brașov explică de ce a votat împotriva modificării impozitării pensiilor. Tudor Benga: „cei mai mulți și mai săraci pensionari nu sunt de fapt ajutați”