Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa?

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa?

Last Updated on ianuarie 13, 2017 Brașovul se mândrea cu patinoarul de la Olimpia de sub Tâmpa. Acum este închis și cineva a plecat chiar cu instalația de gheață. Aristotel Căncescu a avut ambiția să construiască un alt patinoar sub Tâmpa, la Agrement. L-a inaugurat într-o zi de martie iar a doua zi l-a închis pentru că afară era soare și plus 10 grade iar gheață deja se topise. Acum s-a aflat că a fost construit pe proprietatea Primăriei și este ținut închis de doi ani.

La Olimpia, tradiţia patinajului a început din 1895, când saşii inaugurau primul patinoar natural. Erau mari amatori ai acestui sport, iar la Braşov, generaţii de copii aşteptau cu nerăbdare iarna pentru a patina în aer liber. Baza Olimpia s-a închis şi ea. Puţini îşi mai amintesc acum de celelalte patinoare ale Braşovului.

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa? 1

Pe Patinoarul Olimpic din Parcul Sportiv, care oferă o gheaţă impecabilă, în cea mai mare parte a timpului aici sunt programate antrenamente sau meciuri de hochei.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean, proprietarii bazelor sportive de sub Tâmpa, spun că ar putea fi redeschis patinoarul de la Agrement, informează rttbrasov.ro.

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa? 2

“Probabil la Agrement, la Olimpia e puţin probabil, instalaţia a fost luată, la Agrement avem instalaţie. Acolo trebuie să reglementăm cu Primăria municipiului Braşov, tot terenul şi de sub Agrement şi de sub patinoar sunt proprietatea Primăriei municipiului Braşov şi trebuie să găsim o soluţie de colaborare”, a precizat Adrian Gabor, vicepreşedintele CJ Braşov.

O ultimă soluţie pentru cei care vor să patineze este patinoarul din Poiana Braşov.

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa? 3

Asta dacă nu se mulţumesc cu mica arenă amenajată afară, în apropierea Mall-ului Coresi, care a fost destul de aglomerată în perioada sărbătorilor.

Previous Story

(Foto) Brașov vs București: Unii parchează pe peronul din Gară alții în stațiile de autobuz. Cine e mai tare? :)

Next Story

Brașov: Ajutor și de la Cluj pentru copiii cu dizabilități care au rămas fără casă în urma incendiului de la Brădet!