Brașov: Petiție online pentru suspendarea cursurilor în județ

Last Updated on ianuarie 8, 2017 O petiție online a fost lansată astăzi pentru suspendarea cursurilor în județul Brașov după ce autoritățile locale au decis ca elevii să meargă mâine la școală în condițiile unui ger extrem.

„Din cauza gerului cumplit de afară,îmi susțin opinia si sper ca si alții gândesc la fel. Cursurile trebuie suspendate in județul Brașov. Elevii care fac naveta nu pot rezista pe un ger de minus 20 de grade. Aș dori sa strângem cât mai multe semnături”, au scris inițiatorii petiției.

Brașov: Petiție online pentru suspendarea cursurilor în județ 1

Până acum petiția a fost semantă de 1260 de persoane, număr care crește de la un minut la altul.

Dacă la București măsura suspendării cursurilor a fost luată de către primarul Gabriela Firea, la Brașov primarul George Scripcaru nu a luat nicio măsură. Hotărârea de a se ține cursurile a fost luată în urma consultării cu directorii unităţilor de învăţămînt din judeţ, mai ales cele din mediul rural, dar şi cu prefectul judeţul Braşov, Ciprian Băncilă, şi cu şeful ISU Braşov, col. Stelian Rechiţean.

Conform prognozei meteo, mîine, temperaturile vor fi la Braşov între -23 şi -12 grade Celsius.

Petiția poate fi semnată aici: http://www.petitieonline.com/suspendarea_cursurilor_in_judeul_braov

Previous Story

Brasov: Mesaj trimis primarului George Scripcaru în legătură cu suspendarea orelor pentru elevi. Brașovenii nu vor sa fie pinguini. „Domnule primar Scripcaru/Se pare că v-a luat valu`/Cum o iei și cum o dai/Cred că sunteți în Dubai”

Next Story

Foto Brașov. Pentru elevii-pinguini: „Asa arata autobuzele RAT dimineata la 6.30”