Brasov: Mesaj trimis primarului George Scripcaru în legătură cu suspendarea orelor pentru elevi. Brașovenii nu vor sa fie pinguini. „Domnule primar Scripcaru/Se pare că v-a luat valu`/Cum o iei și cum o dai/Cred că sunteți în Dubai”

Last Updated on ianuarie 8, 2017 Brașovenii sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile locale au decis ca elevii să meargă mâine la școală în condițiile în care Ministerul Afacerilor Interne a decis închiderea școlilor în 20 de județe din țară.

Filip Ciorgovean i-a trimis un mesaj sub forma de versuri pe Facebook primarului George Scripcaru.

Brasov: Mesaj trimis primarului George Scripcaru în legătură cu suspendarea orelor pentru elevi. Brașovenii nu vor sa fie pinguini. „Domnule primar Scripcaru/Se pare că v-a luat valu`/Cum o iei și cum o dai/Cred că sunteți în Dubai” 1
Domnule primar Scripcaru
Se pare că v-a luat valu`
Cum o iei și cum o dai,
Cred că sunteți în Dubai

Oamenii de la Brașov
N-au tupeu să iasă afară
Care ies au fața mov
Și tu ne trimiți la școală

Nu mai merge nici racleta,
Sunt unii ce fac naveta.
În stații oamenii încep să cadă,
Că sunt oameni de zăpadă

Haideți să gândim la rece,
Fiindcă altfel nu se poate
Vremea asta clar nu trece
Una, două peste noapte.

Fiți vă rog primar de treabă,
Și să nu vă doară-n bască
Luați decizia mai cu grabă,
Și să stăm cu toții acasă

Tot pe Facebook, Alex Buruga a trimis și el un mesaj autorităților.

„Cu tot respectul dar sunteti nebuni!

Daca iesi 5 minute afara imbracat cam cu tot ce ai prin casa si te ia dracu la plimbare…
Nu se gandesc ca unii fac o ora sau chiar 2 pana la scoala in niste autobuze de tot cacatul…Inghetate,inghesuite si vai de viata lor…Pentru ca surpriza sau nu pentru autoritati nu toti parintii dispun de masini personale sau de timp pentru a isi duce copii la scoala…

Nu ma plang pentru 2 zile de scoala oricum luni si marti sunt niste zile mai lejere pentru mine deci nu as muri pentru cateva ore de scoala dar cand ma gandesc cum o sa ma ia dracu maine cat astept minunatele autobuze rat brasov nici alea incalzite evident [ dar asta e alta problema si nu mai intru in alte detalii ]….

Sa nu cumva sa pierdem 2 zile de scoala avand in vedere ca sunt si primele 2 dupa o vacanta si cu siguranta o sa se faca chestii importante [ nu se va vorbi despre cum a fost in vacanta etc ] dar sa nu cumva sa pierdem astea 2 zile extrem de importante…

Asta e parerea mea si mi-o asum dar cand ma gandesc ca stiu din generala ca vedeam copii de clasa a II a , a III a sau a IV a ca veneau singuri la scoala nici nu vreau sa ma gandesc cum or sa se descurce maine…Dar nu conteaza nu?Se descurca ei!

Bravo ma…Bravo…
Va fi fain drumul spre scoala maine…

Mințile luminate din Brașov au decis ca mâină să se țină cursurile chiar dacă sunt prognozate -25 de grade Celsius. Motivația lor: drumurile nu sunt blocate iar școlile vor fi încălzite.

Previous Story

Brasov: Două drumuri din județ au fost închise!

Next Story

Brașov: Petiție online pentru suspendarea cursurilor în județ