Brașov: Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate din nou

Last Updated on ianuarie 17, 2017 Mașinile parcate ilegal în municipiul Brașov vor putea fi ridicate din nou, anunță Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Acest lucru se va întâmpla însă după ce primăria va organiza o nouă licitaţie pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal. Deocamdată, în Braşov nu pot fi ridicate nici rablele abandonate pe domeniul public. Asta pentru că firma care a câştigat licitaţia nu a mai depus garanţia de bună execuţie, informează stiri.rttbrasov.ro

Brașov: Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate din nou 1

Licitaţia pentru acest serviciu urmează să fie reluată în paralel cu cea pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal. Aşa că, rablele uitate pe domeniul public vor mai sta o vreme acolo, deşi somaţiile au fost trimise proprietarilor.

„Din păcate, firma care a câştigat licitaţia anul trecut, nu a depus garanţia de bună execuţie, ceea ce ne-a pus în imposibilitatea derulării acelui contract, în aşa fel încât în 2016 nu am ridicat maşinile abandonate pe domeniul public. Vom relua în acest an procedura”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Municipalitatea vrea să reia licitaţia pentru acest tip de serviciu şi să-l coreleze cu ridicarea maşinilor parcate ilegal. Dacă nu se va putea aşa, rămâne varianta cu două contracte separate.

„Depinde de prevederile legale, ce impun autorităţilor publice, ca şi obligaţii. În funcţie de acea hotărâre vom vedea ce procedură trebuie să îndeplinim noi, care este regulamentul pe care-l vom propune Consiliului Local, pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal”, a mai precizat Sorin Toarcea.

Previous Story

Accident Brașov: Dacia e mai tare :) „Ce pozitie ciudata”

Next Story

Brașov: Poliția a amendat Primăria și Consiliul Județean pentru că nu au dezăpezit cum trebuie șoselele!