Brașov: Locuri de muncă disponibile la Superland, cel mai mare și tare parc de distracții din România

Last Updated on ianuarie 16, 2017 Superland, cel mai mare și tare parc de distracții din România care se va deschide la Brașov, face angajări. Parcul de distracții se va deschide lângă Brintex.

Posturi disponibile la SUPERLAND:
-Supraveghetor copii
-Femei pentru mentenanta
Brașov: Locuri de muncă disponibile la Superland, cel mai mare și tare parc de distracții din România 1

In subiectul email-ului este obligatoriu sa treceti titlu postului si numele.
Exemplu: Electrician – Popescu Marius
Cv-urile pot fi trimise la adresa de email jobs@superland.ro

Compania a postat și pe bestjobs un anunț cu locuri de munca active:
Specialist Relatii Publice
Electrician
GRAPHIC DESIGNER
Specialist marketing
Specialist resurse umane

„Superland este o destinație diversificată. Este un centru de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, care combină recreerea, divertismentul și relaxarea.

Principala misiune a complexului are în vedere joaca și consumul de energie pentru copii cu vârsta de până la 12 de ani, în timp ce părinții lor se pot relaxa sau practica alte activități.

Demn de meționat este faptul că nu vom oferi jocuri cu teme violente. La Superland, aceste activități pentru copii sunt «împachetate» într-un mediu controlat, în condiții de siguranță, supravegheat, să exercite și să se distreze în timp ce imaginația lor este stimulată și ei sunt provocați fizic” spun administratorii.

„Luna Park”. Aici găsiți locul lor celebru carusel cu cai, un pendul pentru 8 persoane, o carouselin formă de pirat navei, o mașină zburătoare și mașinile de bumping alimentate de baterii si equpped cu pistoale cu laser, fiind primul pe piata din România.

Zona Luna Park va fi echipat cu mai multe jocuri interactive, care dezvolta ochi – coordonarea mana. Părinții cu copii se pot juca impreuna cateva jocuri intr-o zona speciala unde poti castiga diferite premii, cum ar fi intrări gratuite.

Brașov: Locuri de muncă disponibile la Superland, cel mai mare și tare parc de distracții din România 2
Cinci camere, unde se pot organiza petreceri private și pentru ocazii speciale, cu animatori pentru copii, prinți și prințese, ceea ce reduce în mod semnificativ deranjul și mizeria creată în cazul în care astfel de evenimente sunt organizate acasă.

Spațiu dedicat creativității copiilor de toate vârstele. În acest loc toți copiii vor avea posibilitatea de a juca diferite jocuri tematice, educative și creative, pentru a-și dezvolta diverse abilități.

O zonă de relaxare pentru copii de peste 6 ani este dotata cu fotolii confortabile, pentru a se putea juca cu prietenii cu cele mai noi console de jocuri Wii sau Playstation Kinect, conectate la ecrane uriașe, completate de sisteme de sunet adecvate 5.1
Brașov: Locuri de muncă disponibile la Superland, cel mai mare și tare parc de distracții din România 3

O experiență specială în cinematografia 8D, cu o vedere panoramică de 360 de grade, care este, de asemenea, atracție unică în țara noastră.

Trei excavatoare galbene, unicat în România, cu brațele lungi de trei metri, îi așteaptă pe micii constructori să-şi pună casca și să se mute bile de plastic, în cadrul unor concursuri organizate ad-hoc.

Previous Story

(Foto) „BRASOV, orasul de care m-am indragostit la prima vedere, care m-a adoptat si pe care nu l-as inlocui cu nici unul din lume!”

Next Story

IKEA caută teren la Brașov. Între timp construiește al doilea magazin din România cu un concept diferit față de primul