Brasov: Hoț prins spărgând autoturisme în parcarea magazinului Kaufland

Last Updated on ianuarie 23, 2017 Poliția Brașov a prins sâmbătă un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce fura din autoturismele lăsate în parcarea magazinului Kaufland de pe Calea București.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, polițiștii Secției 4 au întocmit dosar penal pentru furt și tentativă de furt pe numele bărbatului, după ce acesta a pătruns prin efracție în două mașini aflate în parcarea magazinului.

Brasov: Hoț prins spărgând autoturisme în parcarea magazinului Kaufland 1

Bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul IJP Brașov, urmând să fie prezentat Judecătoriei Brașov, cu propunere de arestare preventivă, informează mytex.ro

„Acest personaj a spart astăzi (n.r. ieri) mașina tatălui meu și pe cea de lângă, în parcare la Kaufland. A fost prins și este reținut la Secția 4 de poliție. Omul avea la el un Samsung J3/J5 plus numeroase alte lucruri pe care le furase probabil din alte mașini astăzi, din zona Brașov! Daca cuiva îi lipsesc lucruri din mașină, probabil acest nenorocit le-a luat și puteti contacta secția!”, a scris un brașovean pe Info Trafic Brașov.

Previous Story

Speranțe pentru Aeroport? O diferență majoră față de epoca Scripcaru-Căncescu. Pentru prima dată parlamentarii din Brașov s-au întâlnit pentru a susține proiectele importante

Next Story

Brașov: Cele mai bune sportive din lume, prezente la Cupa Mondială de sărituri cu schiurile de la Râșnov