Brașov: De ce? Studenții de la Transilvania NU mai au reducere pe liniile RAT. Urmează pensionarii?

Last Updated on ianuarie 5, 2017 Surpriză neplăcută pentru studenții de la Transilvania Brașov. Nu mai beneficiază de reducere la abonamenetele pe mijloacelele de transport RAT Brașov după ce Consiliul Local a interzis acest lucru… înainte de Crăciun, fără să facă public acest lucru. Urmează să se aplice această măsură și în cazul pensionarilor? Este RAT Brașov aproape de faliment și nu îți mai permite gratuitățile?

„Prin articolul 3 din Hotărârea nr. 603 adoptată pe 22 decembrie 2016, au fost aprobate tarifele de călătorie de către Consiliul Local ce sunt aplicate obligatoriu de RATBV S.A. şi care sunt prezentate detaliat pe portalul www.ratbv.ro.

Brașov: De ce? Studenții de la Transilvania NU mai au reducere pe liniile RAT. Urmează pensionarii? 1

În aceste condiţii, începând cu data de 1 ianuarie 2017, studenţii îşi pot achiziţiona titluri de călătorie la preţul de 2 lei călătoria sau 70 de lei abonamentul general sau orice alte titluri în orice alte combinaţii stabilite în Planul tarifar prezentat pe portal” a declarata Silviu Ştefan, purtător de cuvânt al Societăţii Comerciale Reţeaua Auto de Transport Braşov (RATBV) SA, pentru mytex.ro.

În Cluj, de exemplu, studenții beneficiază de gratuitate pe două linii de transport.

Previous Story

Cătălin Striblea: „Am venit de la Brasov prin Rucar-Bran. Patru ore, cu ceva pauze. S-a mers in coloana, cu 30-40 la ora…. din cate imi dau seama, dupa depasirile pe serpentine in noaptea asta, musai trebuie sa fie prostie”

Next Story

Va avea BRAȘOVUL o nouă Sală Polivalentă? Marius Dunca, noul ministru al Tineretului și Sportului, va avea curaj să aducă la noi o asemenea investiție?