Brașov: Poți ajuta? „Cabana fetelor de la casa de copii (centrul de plasament) din Brădet, unde eu merg ca și voluntar a ars complet. Fetele sunt in siguranță dar au rămas fără hăinuțe, așternuturi, jucării, fără nimic. Dacă aveți haine și papuci de fetițe în stare bună (de la 3 la 18 ani), așternuturi, pături, jucării, produse igienico-sanitare, etc ce doriți să donați”

Last Updated on ianuarie 12, 2017 Centrul pentru copii cu dizabilităţi din Brădet, Săcele, a ars în întregime astăzi. Pompierii au evacuat  17 persoane, cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani. Brașovenii sunt rugați să-i ajute pe copiii care nu au mai rămas cu ceva.

Pe Facebook, Mirabela Vasile a scris: „Dragi prieteni, astăzi cabana fetelor de la casa de copii (centrul de plasament) din Brădet, Jud Brașov unde eu merg ca și voluntar a ars complet. Fetele sunt in siguranță dar au rămas fără hăinuțe, așternuturi, jucării, fără nimic.

Brașov: Poți ajuta? „Cabana fetelor de la casa de copii (centrul de plasament) din Brădet, unde eu merg ca și voluntar a ars complet. Fetele sunt in siguranță dar au rămas fără hăinuțe, așternuturi, jucării, fără nimic. Dacă aveți haine și papuci de fetițe în stare bună (de la 3 la 18 ani), așternuturi, pături, jucării, produse igienico-sanitare, etc ce doriți să donați” 1

Dacă aveți haine și papuci de fetițe în stare bună (de la 3 la 18 ani), așternuturi, pături, jucării, produse igienico-sanitare, etc ce doriți să donați vă rog să mă contactați printr-un mesaj direct și le vom duce direct acolo. Multumim!!”

Tot pe Facebook, Braşovul Pedalează a scris: „Dragi membri ai comunității noastre, După cum probabil ați aflat, astăzi a avut loc un incendiu la clădirea principală din cadrul Complexului de Reabilitate Școlară din Brădet, clădire unde se aflau 24 de fete cu dizabilități, cu vârste cuprinse între 7-18 ani.

Brașov: Poți ajuta? „Cabana fetelor de la casa de copii (centrul de plasament) din Brădet, unde eu merg ca și voluntar a ars complet. Fetele sunt in siguranță dar au rămas fără hăinuțe, așternuturi, jucării, fără nimic. Dacă aveți haine și papuci de fetițe în stare bună (de la 3 la 18 ani), așternuturi, pături, jucării, produse igienico-sanitare, etc ce doriți să donați” 2

Din păcate, clădirea a ars în totalitate, ea fiind construită aproape integral din lemn.
La această instituție a lucrat timp de 14 ani colegul nostru biciclist Ioan Toma, care a lansat azi un apel pentru a putea sprijini prin orice mijloace centrul din Brădet.

Dacă doriți să ajutați, contactați-l pe Ioan prin mesaj privat, dând click pe următorul link, care vă duce către profilul lui: https://www.facebook.com/nelutoma
Încă nu se știe clar de ce e nevoie dar e posibil ca sâmbătă să mergem acolo să ajutăm. Cert este că pentru început, este nevoie de materiale de construcții.

Brașov: Poți ajuta? „Cabana fetelor de la casa de copii (centrul de plasament) din Brădet, unde eu merg ca și voluntar a ars complet. Fetele sunt in siguranță dar au rămas fără hăinuțe, așternuturi, jucării, fără nimic. Dacă aveți haine și papuci de fetițe în stare bună (de la 3 la 18 ani), așternuturi, pături, jucării, produse igienico-sanitare, etc ce doriți să donați” 3

Vom reveni cu alte amănunte, dacă este cazul.
Folosiți hashtagul #ajutBradet și dați share postării.
Vă mulțumim!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: Incendiu violent la Centrul pentru copii cu dizabilităţi Brădet

Next Story

Aro Palace nu vrea să predea Cetățuia Brașovului. A depus 5 contestaţii pentru a bloca retrocedarea