Brașov: Bătut de vecin în propria casă pentru că fuma! A intrat în comă!

Last Updated on ianuarie 13, 2017 Scandal într-un bloc din Brasov acolo unde un bărbat a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut de un vecin deranjat de fumul de țigară de pe scară.

Episodul a avut loc ieri când victima a iesit in fata usii sale, pe holul blocului, sa fumeze, iar apoi a intrat in apartament impreuna cu un prieten venit in vizita. Suparat ca pe casa scarii e fum, agresorul a dat buzna peste ei in casa si a inceput sa imparta pumni, informeaza stirileprotv.ro

Brașov: Bătut de vecin în propria casă pentru că fuma! A intrat în comă! 1

Musafirul a plecat cand a vazut ca gluma se ingroasa, iar vecinii din bloc povestesc ca la un moment dat batausul s-a retras si el. A revenit insa cu forte proaspete si a continuat sa-l loveasca pe cel cazut pana cand victima a intrat in coma.

Joi seara ranitul se afla in spital, iar agresorul a fost arestat si este cercetat pentru vatamare corporala.

Martor la groaznica intamplare, musafirul victimei povesteste ca a incercat sa-si salveze prietenul, dar a fost lovit si el cu salbaticie.

Agresorul nu a tinut cont ca in casa era si fetita victimei, care asista ingrozita la intreaga scena.

Vezi video aici:

Medicii legisti considera ca pentru a se vindeca victima va avea nevoie de cel putin 35 de zile de ingrijiri. Daca tratamentul va dura mai mult, este posibil ca procurorul sa-l acuze pe agresor de tentativa de omor.

Previous Story

Brașov: Ajutor și de la Cluj pentru copiii cu dizabilități care au rămas fără casă în urma incendiului de la Brădet!

Next Story

Video Brașov: Mult, mult prea aproape. Un incostient la volan