Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi”

Last Updated on ianuarie 12, 2017 La nici 24 de ore de la incendiul care a distrus Centrul de la Brădet din Săcele, brașovenii s-au mobilizat și au mersul cu primele transporturi de ajutoare.

Echipa de baschet Olimpia Brasov a scris pe Facebook: „Luni vom merge la Centrul de la Brădet pentru a duce jucăriile donate de spectatori și fetele noastre la meciul cu Cluj Napoca, hainele și produsele strânse până acum.

Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi” 1 Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi” 2

Până luni suntem convinși că se vor mai strânge produse de care au nevoie cei de la Brădet.
Vă rugăm să mergeți să donați în centrele de colectare.
#ajutBradet

Godri MariaAșa arată cabana de fete de la Bradet

Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi” 3Brașov: Atât a mai rămas din Centrul pentru copii de la Brădet. Primele ajutoare de la brașoveni au ajuns deja. „Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi” 4

Reprezentanții Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov: „Incendiul devastator le-a luat tot ce aveau, iar cu ochii înlăcrimați ne-am mobilizat cât de repede am putut pentru a-i ajuta cu lucruri necesare imediat.

Zeci de kilograme de haine noi, dar și provenite din donații, încălțăminte, lenjerii de pat, pături, covoare și jucării, toate ambalate în saci și cutii au fost încărcate într-un minibus, au fost transportate astăzi la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de la Brădet.

Directorul Centrului, dar și copiii, ne-au primit cu brațele deschise, am povestit cu cei mici, le-am oferit pachetele și le-am promis că ne vom întoarce cu siguranță.

Acțiunile Asociației ”Aici pentru Tine” din Brașov, vor continua și în perioada următoare și vom merge din nou la Centrul de la Brădet”.

Georgescu Radu In acest moment ne-am pornit spre Bradet.  Am reusit sa adunam haine, incaltaminte, prosoape, produse de igiena personala, fructe, dulciuri.

 

Previous Story

Brașov: Ajută copiii de la Brădet după incendiul de ieri. 71 de copii au rămas fără adăpost. Vezi aici lista cu ce au nevoie:

Next Story

(Video) „Rușine RAT Brașov! Și la întoarcere surpriza alt autobuz in care nu se inchideau usile””