Brașov: Ajutor și de la Cluj pentru copiii cu dizabilități care au rămas fără casă în urma incendiului de la Brădet!

Last Updated on ianuarie 13, 2017 Zeci de oameni s-au mobilizat pe Facebook pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilitati din Brasov, dupa ce un incendiu le-a distrus caminul. Voluntarii au strans haine, lenjerie si mancare. Acum, reprezentatii centrului spun ca mai au nevoie de materiale de constructii ca sa refaca dormitoarele afectate de flacari.

Pe Facebook, Dem Erika, Lider Temerari la Organizația Națională Cercetașii României a scris: F„lorea Calin a propus să ne mobilizăm să strângem fiecare ce reuşim pentru a ajuta fetele din centrul ce a ars la Braşov. Lucrurile vor fi trimise prin curier către cei ce se ocupă de copilaşi.

Brașov: Ajutor și de la Cluj pentru copiii cu dizabilități care au rămas fără casă în urma incendiului de la Brădet! 1

Dacă cineva poate ajuta cu orice , îl rog din suflet să îi scrie lui Călin sau eventual mie (deşi eu mâine nu voi fi în Cluj).

Restul ţării:

Dacă aveţi posibilitatea să procedaţi la fel în oraşele în care vă aflaţi vă rog să nu ezitaţi să o faceţi.
Mulţumesc”.

Cladirea, veche si construita aproape in totalitate din lemn, a ars ca o torta in urma cu doua zile. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in incendiu, dar copiii cu dizabilitati de la centrul din Bradet au ramas doar cu hainele de pe ei, informează stirileprotv.ro. In scurt timp, oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru a-i ajuta.

Brașov: Ajutor și de la Cluj pentru copiii cu dizabilități care au rămas fără casă în urma incendiului de la Brădet! 2

Adrian Diac, seful centrului: “Pe viitor speram ca sa putem construi cu ajutorul celor din jur o locuinta noua pentru copilasi. E vorba de doua cladiri, undeva la 300 de metri patrati care pot gazdui 24 de copii.”

Complexul de Reabilitare Scolara Bradet este in subordinea Directiei pentru Protectia Copiilor Brasov si se ocupa de minorii cu dizabilitati psiho-motorii. Pentru refacerea cladirilor afectate de foc, a fost deschis un cont bancar in care se pot face donatii.

Previous Story

Brașov: Se deschide Patinoarul de la Agrement, de sub Tâmpa?

Next Story

Brașov: Bătut de vecin în propria casă pentru că fuma! A intrat în comă!