Brașov: 3 școli au fost închise până luni

Last Updated on ianuarie 11, 2017 Trei școli din județul Brașov vor rămâne închise până luni, din cauză că aici nu pot  fi asigurate temperaturile optime pentru desfăşurarea cursurilor.

„Am fost informaţi de conducerea unităţii şcolare din Augustin că acolo, din păcate, rezerva de lemne nu este corespunzătoare din punct de vedere calitativ – deci parametrii pe care trebuie să-i îndeplinească, să poată avea randament centrala.

Brașov: 3 școli au fost închise până luni 1

Colegii de la Şcoala Gimnazială Măieruş ne-au comunicat că, din păcate, centrala n-a făcut faţă pentru că au fost temperaturi prea scăzute şi mai e o problemă la Şcoala Gimnazială Vlădeni”, a explicat Ariana Bucur, inspector şef al ISJ Braşov, citată de stiri.rttbrasov.ro

Cursurile care nu s-au făcut în aceste zile vor trebui să fie recuperate de elevi. Recuperarea se va face după o programare făcută de şcoli şi care va fi avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

În schimb, în Brașov elevii vor reveni la cursuri de mâine. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis astăzi ca şi în 11 ianuarie cursurile din învăţământul preuniversitar să fie suspendate.

Decizia a venit ca urmare a faptului că RAT nu poate asigura numărul de mijloace de transport în comun necesar acoperirii întregului program.

Previous Story

(Video) „Asa se circula azi in Brasov…..oras de poveste….”

Next Story

Brașov: Joi se DESCHID școlile! Vezi anunțul oficial: