Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la locul faptei

Last Updated on ianuarie 15, 2017 Vineri seară, pe lângă soțul și soția spulberați pe trecerea de pietoni, o altă femeie a fost lovită pe o trecere de pe strada Castanilor. Șoferul a fugit de la locul accidentului dar a fost prins până la urmă de polițiști.

Purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, a declarat pentru mytex.ro că șoferul în vârstă de 38 de ani a efectuat virajul dinspre Bulevardul 15 Noiembrie spre strada Castanilor, în momentul în care, ajuns la trecerea de pietoni, a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 64 de ani care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, apoi a părăsit locul faptei.

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la locul faptei 1
(foto: Erika Purcaru via Info Trafic jud Brașov)

„În urma impactului a rezultat vătămarea usoară a pietonului, femeie, în vârstă de 64 de ani”, a informat reprezentanta IJP Brașov.

Citeste si
(Video) Accident Brașov: Soț și soție SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni!

Accidentul a avut loc în jurul orelor 17.30, iar șoferul a fost identificat de polițiști în jurul orelor 20.00. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Previous Story

Junii Brașovului vă invită duminică, de Ziua Culturii Naționale, la evenimentul Expozitie Calendar cusături

Next Story

(Video) Accident Brașov: Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina într-o râpă pe DN 1A Cheia