(Foto) Drumurile problemă din Brașov. Vezi aici:

Last Updated on ianuarie 6, 2017 Pe mai multe drumuri din județ sunt probleme din cauza zăpezii. Autoritățile au fost luate prin suprindere și astăzi. Pe drumul Feldioara-Brasov sunt semnalate mai multe mașini pe câmp. În cartiere cum se circulă, sunteți mulțumiți?

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov Florin Ursu a întrebat: Drumul catre Fagaras – Sibiu cum este ? Se circula bine?
Rux Sanda: Pana la Fagaras e ca pe camp, pana la limita cu Sibiu e cat de cat ok, apoi sunt portiuni cu zapada.

(Foto) Drumurile problemă din Brașov. Vezi aici: 1

Mocanu Constantin Spre Mures este la fel .. atentie sporită pe valea Bogați.

Liviu Cristolovean: Aveți grija pe ruta Feldioara-Brasov, adaptați viteza ! Aluneca destul de tare si multe masini se afla pe câmp. Drumuri bune.08:30

Florin Postelnicu: Dn1 8:40. …dezastru. ce bine ca nu e un drum foarte circulat. Probabil au uitat de el. Incep sa apara probleme…camion cu remorca alunecat in sant.
(Foto) Drumurile problemă din Brașov. Vezi aici: 2

Maria Ty: „Aveți grija pe Tărlungeni Brașov, adaptați viteza ! Aluneca destul de tare 06;59
Later edit: aveți grija la trecerile de pietoni și păstrați o distanta corespunzătoare fata de cel din fata. Drumuri bune”.

foto: Mihaela Ella
(Foto) Drumurile problemă din Brașov. Vezi aici: 3

Citeste si

(Foto) Brașov: „Asa arata strada unde stau oarece sefi. Si asa arata strada unde stau fraierii plătitori de impozit. Multumim primăriei pentru consideratie!”

Revenim cu detalii!

Previous Story

USR Brașov explică de ce a votat împotriva modificării impozitării pensiilor. Tudor Benga: „cei mai mulți și mai săraci pensionari nu sunt de fapt ajutați”

Next Story

Accident Brasov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni!