(Foto) Accidente Brașov: Mașină răsturnată spre Mall-ul Coresi, Camion răsturnat de pe podul de la Hanul din Ardeal, mașină răsturnată de pe un pod de pe DN1

Last Updated on decembrie 10, 2016 3 mașini s-au răsturnat în ultimele 24 de ore pe drumurile din Brașov și județ. Aseară, un autoturism s-a răsturnat spre Mall-ul Coresi, un camion s-a răsturnat de pe podul de la Hanul din Ardeal sâmbătă dimineață iar un autotirsm a căzut deâ pe un pod situat pe DN 1, în zona localităţii braşovene Beclean.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Radu Aldea a scris: „masina rasturnata pe Zaharia Stancu, langa Fan Courier spre Coresi mall.

Foto: Mădălina Georgiana

sss

Cata Tatuc Al 2 le-a tir sărit de pe pod la hanul din Ardeal! Nu sa dat cu nimic,nu este parapet acolo + ca unsfert din balustrada nu mai e!

Un autoturism a căzut pe plafon, de la câţiva metri înălţime, de pe un pod situat pe DN 1, în zona localităţii braşovene Beclean, informează mytex.ro.

brasov-masina-cazuta-de-pe-un-pod-situat-pe-dn-1-foto-portal-mytex-stiri-brasov sssdddd wrwerew

Echipajele de intervenţie (de pompieri şi SMURD) din Făgăraş au fost solicitate în această dimineaţă pentru a interveni în caz, dar evenimentul rutier s-ar fi produs în cursul nopţii, conform fagarasultau.ro.

De altfel, când au ajuns la faţa locului, echipele de intervenţie nu au găsit pe nimeni în interiorul autovehiculului căzut în apropierea şinelor de cale ferată, astfel că s-au întors la bază, conform reprezentantei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă.

 

Previous Story

Brașov: Vezi Video cu patinoarul de la Mall-ul Coresi, programul și taxa de intrare pe gheață:

Next Story

(Foto) Accident Brașov: În Avantgarden. A lovit 3 mașini și a fugit de la locul accidentului