Brașov: „Am urcat la Cetate să fac niște poze. M-au atacat din senin doi câini extrem de agresivi care au venit la 5 cm de picioarele mele. Dacă nu știam cum să procedez, sigur mă mușcau”. Vezi ce a făcut:

Last Updated on decembrie 6, 2016 Un brașovean a avut neplăcerea să fie ieri atacat de doi câini agresivi la Cetățuie. Dacă n-ar fi știut cum să procedeze probabil ar fi fost sfâșiat.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: Azi  (nr: ieri) dimineață pe la 8:45 am urcat la Cetate să fac niște poze. M-au atacat din senin doi câini extrem de agresivi care au venit la 5 cm de picioarele mele. Dacă nu știam cum să procedez, sigur mă mușcau. Nu m-am dat mai în spate, am țipat la ei și am ridicat mâna, moment în care s-au restras încet, continuând să latre.

15349692_1249626091743477_5002489485464393868_n

Din câte am înțeles, aceiași câini au mușcat o persoană în noiembrie.
Am încercat să le câștig încrederea întorcându-mă după câteva minute cu un sandwich. Sus era deja un domn în vârstă cu trei câini lângă el, dintre care doi în lesă.

Cel liber a început să mă latre și să devină la fel de agresiv, moment în care cei doi care mă atacaseră inițial au apărut. L-am avertizat pe om că sunt doi câini agresivi în zonă și credeam că îl vor ataca pe el și pe câinii lui.

Nici vorbă. Au venit direct la mine. Individul mi-a zis că nu-mi fac nimic, că sunt de la cetate, după care mi-a spus să plec de acolo. E clar că acel domn și câinii lui sunt ”de-ai casei” pentru acei câini fără stăpân (care sunt microcipați, apropo).

Nu mi se pare normal ca orice turist care vine la Cetate să se plimbe să fie în pericol din cauza acestor câini foarte agresivi.

Iubesc animalele, îmi plac foarte mult câinii dar nu mi se pare normal să fii atacat din senin de câini, doar pentru că te plimbi și faci poze.

15380850_1249625981743488_7109863059141754482_n

Țin să recunosc că m-am întâlnit foarte des cu câini agresivi dar nici măcar câinii de stână nu au manifestat un comportament atât de violent ca și cei doi de azi. Câinii de stână nu s-au apropiat niciodată atât de mult de mine.

Ca atare, am trimis o sesizare la Direcția pentru Gestionarea câinilor fără stăpân din cadrul Primăriei Brașov și la Poliția Locală Brașov, sperând să se ia o soluție în cât mai scurt timp posibil.
Vă sugerez să faceți și voi la fel dacă vă întâlniți cu astfel de situații.

Nu așteptați să vă rezolve alții problemele”.

Previous Story

Accident Brașov: Stâlp doborât pe trecerea de pietoni

Next Story

Aeroportul Brașov: OFICIAL! 47 de milioane de euro mai sunt necesari. Vezi cine dă banii: