Brașov: UBER mai ieftin ca taxiul, de astăzi și la noi. Vezi care este tariful și cum poți avea prima cursă gratuită:

Last Updated on noiembrie 17, 2016 UBER se lansează astăzi, de la ora 13:00 și în Brașov. Concurența taxiurilor funcționează deja în Cluj și la București.

Tariful de bază în Brașov va fi de 1.5 lei, indentic cu cel pe kilometru, iar minutul costă 0.2 lei. Tariful minim perceput va fi de 7 lei, iar tariful de anulare este de 6 lei dacă pasagerul anulează cursa după 5 minute, informează start-up.ro.

14971269_337225429978334_8838110_n

Potrivit UBER, o cursă de la Gara Mare până în Piața Sfatului va costa 8 lei, în condiții de trafic normal, ceea ce va fi o lovitură pentru taximetriștii pirați deoarece străinii vor comanda UBER din tren.

Brașovenii vor primi prima cursă gratuită, ei trebuind să-și creeze un cont în acest sens. prin descărcarea aplicației.

UBEr a fost acționat în judecată de taximetriștii din Clu iar ieri Tribunalul din localitater a decis ca această companie să suspende activitatea de taximetrie. Compania a replicat șia aspus că nu efectuează activități de taximetrie, este doar un serviciu digital care intermediază o relație între șoferi și clienți, astfel că nu are ce să suspende.

De urmărit reacția taximetriștilor din Brașov care vor rămâne fără cei mai importanți clienți. cei tineri și cu bani.

 

Previous Story

Brașov: Medicii care muncesc mult vor primi bani în plus

Next Story

Brașov: Elevii îngheață la ore, Primăria tace. „Este foarte frig în şcoală, temperatura variază între 5 şi 7 grade Celsius, situaţie care pune în pericol sănătatea copiilor”