Brașov: Consilierii locali au votat prețul gigacaloriei. Căldura vine mai încolo

Last Updated on noiembrie 10, 2016 Încet-încet, Primăria Brașov intră în legalitate în privința contractelor de apă caldă și căldură. Scuturați de Protecția Consumatorilor, consilierii locali au votat astăzi prețul gigacaloriei, preț fără de care nu se pot semna contractele.

„Este ultimul document necesar, care mai lipsește la documentație (n.r pentru obținerea licenței)”, a precizat viceprimarul Costel Mihai, citat de mytex.ro,  înainte ca punctul aflat primul pe ordinea de zi a ședinței să fie supus la vot și aprobat de consilierii locali.

14593770_1685832511732323_963561479_n

El a adăugat că documentul va fi transmis „în cel mai scurt timp” celor de la ANRSC.

„După ce vom aproba prețurile, cu siguranță cei de la ANRSC ne vor elibera licența de funcționare a noului serviciu public de termoficare. De aceea cred că era o chestiune de maximă urgență (…). Fără această licență nu putem funcționa cu noul serviciu public local de termoficare. Prețurile sunt cele practicate până acum, fără alte modificări”, a adăugat viceprimarul.

Pentru consumatorii casnici, prețul gigacaloriei va fi de 203,22 lei cu TVA, iar pentru consumatorii noncasnici prețul va fi între 291,28 și 414,28 lei, în funcție de linia la care sunt conectați (dacă sunt conectați la linia de transport este preț mai mic, iar dacă sunt conectați la distribuție este mai mare).

Previous Story

Video Brasov: SĂLBATIC! Un soț și-a șantajat soția că îi omoară fiul dacă nu se întoarce din străinătate, apoi a înjunghiat-o

Next Story

(FOTO) Brașov: ATENȚIE! Accident pe podul de pe Independenței (Tractoru). Nu se circulă pe pod. Vezi aici Foto: