Accident Brașov: UPDATE 2. Informații noi de la Polițistul Marian Godina despre șoferul care a fugit de la locul accidentului

Last Updated on noiembrie 30, 2016 Polițistul Marian Godina a revenit cu detalii despre autoturismul care a fugit de la locul accidentului: „UPDATE: maşina e un Opel Vectra combi, gri, cu numere de Anglia şi volan pe dreapta. ( Vauxhall). Are capota motor deformată”.

Polițistul Marian Godina cere ajutorul brașovenilor pentru prinderea unui șofer care a fugit de la locul accidentului.
Pe Facebook, polițistul a scris: Îl găsim împreună?
Căutăm un autoturism, cel mai probabil Ford Mondeo de culoare gri, combi, model 2003.

15241337_1469121806448885_3310218007412793060_n
(foto:  Alex Giurea )

Astăzi, în jurul orei 13.35, în Braşov, la giratoriul de la Coresi, a acroşat autoturismul din imagine, pe care l-a proiectat în stâlp, după care a fugit de la fața locului spre cartierul Tractorul.
Autoturismul căutat are numere de Anglia şi prezintă avarii la partea din față.

Dacă aveți informații, sunați la numărul de tel 0268407500 Poliția Braşov sau dați-mi mesaj în privat. Rămâne între noi 😉

Dacă ai condus Fordul cu numere de Anglia, scuteşte-ne de ceva muncă în plus şi vino singur la Poliția Braşov ca să nu mai pierdem timp. Dau eu cafeaua.”

Un accident auto a avut loc în jurul orei 13:30 lângă Mall-ul Coresi din Brașov. Potrivit martorilor, un Ford înmatriculat în Anglia a intrat intenționat în alt autoturism pe care l-a aruncat într-un stâlp. Autorul a fugit de la locul accidentului.

Pe Facebook, Alex Giurea a postat o fotografie cu mesajul:  Degeaba mergi normal pe strada si intra un tâmpit in tine.
Cel mai tâmpit lucru este ca autorul accidentului a fugit de la fata locului.

Am încercat sa mă tin dupa el dar la ce viteza avea l.am pierdut prin cartierul Tractoru.
Fix când îmi las camera de filmat atunci se intampla ceva.
Cred ca avea si motiv de fuga doar avea masina cu nr de Anglia”.

Tot pe Facebook, Romulus Oprica a scris: „Pentru Bv: Dragii mei, anunt urgent, va rog dati share. Acum cateva clipe, in giratoriul de la Coresi, un ford brek cu numere de anglia a intrat intentionat intr’o alta masina pe care a aruncat’o intr’un stalp.

Apoi a fugit de la accident inspre Tractoru, spre Ioan Socec. Dati share, poate’l gasim pe nemernic. A intrat in om pentru ca n’a iesit prea repede din giratoriu.

Intentia lui a fost clar sa’l loveasca. Din fericire soferul accidentat a scapat cu rani minore, dar masina ii e praf!!!!”

Revenim cu detalii!

Previous Story

Accident Brașov: UPDATE! „Îl găsim împreună” – polițistul Marian Godină cere ajutorul brașovenilor pentru prinderea unui șofer care a fugit de la locul accidentului

Next Story

Accident Brașov, mall-ul Coresi. UPDATE. A fost găsită mașina. Polițistul Marian Godina povestește cum a reușit. „Unele piste mă duceau la Bucureşti, altcineva văzuse maşina prin Făgăraş, cineva chiar prin Cluj ”