Zoo Brașov: Leoparzii zăpezilor prezentați duminică

Last Updated on octombrie 21, 2016 Duminică, 28 octombrie, Grădina Zoologiă din Brașov va prezenta cei doi leoparzi aduși din Anglia. Felinele sunt acum în carantină, dar au început să se obişnuiască deja cu „noua casă”, ieşind chiar şi în curte.

„Duminică, este «Ziua internaţională a leopardului zăpezilor», iar, de la ora 12.30, la Zoo Braşov vom organiza o serie de evenimente, cu ocazia prezentării celor două feline. Avem pregătite activităţi pentru copii şi vom distribui chiar magneţi cu pozele celor doi leoparzi”, a anunţat managerul Parcului Zoologic Braşov, Alin Pânzaru, citat de bzb.ro

14569224_1684212941894280_1034231051_n

Având în vedere că în perioada 31 octombrie – 6 decembrie elevii din ciclul primar vor fi în vacanţă, Pânzaru a declarat că Zoo Braşov îşi va extinde programul: „În mod normal, în zilele de luni avem închis, dar în data de 31 octombrie Grădina Zoologică Braşov va putea fi vizitată”. De altfel, acesta a spus că în perioada următoare, vor fi implementate mai multe programe educaţionale, de la lecţii de biologie „în aer liber” la ateliere, în care ei vor lucra la realizarea unor amenajări pentru animale, astfel încât acestea să nu se plictisească în cuşti.

„Avem angajat un şef serviciu de protecţie a animalelor, care a venit de la Oradea. De asemenea, în cadrul aceluiaşi serviciu am angajat un biolog, care se va ocupa de partea educativă, iar în perioada următoare vom mai angaja o persoană care să organizeze activităţile cu cei mici”, a mai spus reprezentantul Zoo Braşov.

Previous Story

Corona Brașov: „S-au pus in vanzare bilete pentru mansa retur din Cupa EHF!” Vezi cât costă un bilet:

Next Story

Brasov-Hochei. Corona Braşov Wolves, alte două victorii