(Video) Accident Brașov: O mașină a ajuns cu roţile în sus din cauza unei șoferițe neatente

Last Updated on octombrie 22, 2016 O mașină s-a răsturnat vineri pe strada pe Zorilor după ce șoferița, care venea cu viteză mare, nu a mai controloat auoturismul. S-a lovit de un alt autoturism, a zburat câțiva metri apoi s-a oprit cu roțile în sus. Cele două femei aflate în autoturism au ajuns la spital cu răni uşoare.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că şoferii forţează frecvent semaforul. „Când a venit de sus cu viteză foarte mare, n-a putut să controleze şi a intrat în ăla şi s-a răsturnat”, a precizat vineri, un braşovean pentru rttbrasov.ro.

14801121_326714014362809_1176269573_n

„Anul trecut a venit unul cu viteză, a uitat să ia viraj şi a vrut să intre în bloc. Cred că a avut viteză excesivă. Acestă străduţă, Zorilor, e cea mai circulată din Braşov pentru că face legătura între cartierul Răcădău şi Astra”, a afirmat astăzi, un alt braşovean.

Accidentul a mai produs o victimă

O altă femeie aflată la trecerea de pietoni s-a speriat atât de tare când a văzut ce s-a întâmplat, încât a leşinat şi s-a lovit puternic la cap. Se pare că femeia a suferit o criză de epilepsie.

Vezi aici Video postat de stefan ion pe Youtube.com:

Un alt echipaj al ISU Braşov a sosit la faţa locului pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Previous Story

Brașov: Concert ZDOB SI ZDUB pe 5 noiembrie!

Next Story

(Video) Accident Brașov: 3 persoane au murit după ce au căzut cu mașina de pe un pod, de la 10 metri!