(Video) Accident Brașov: 3 copii au fost duși de urgență la spital după ce 3 mașini s-au ciocnit în intersecție

Last Updated on octombrie 10, 2016 Un accident grav a avut loc luni după-amiază, în Braşov. Cinci persoane, printre care şi trei copii au fost transportaţi de urgenţă la spital după ce trei maşini s-au ciocnit la intersecţia străzilor Oaşului cu Basarabiei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accidentul a avut loc din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate într-o intersecţie şi a lovit un alt autoturism. Maşina a fost aruncată pe contrasens, unde, s-a ciocnit cu un alt autoturism, potrivit mytex.ro și preluat de romaniatv.net.

14627742_319931095041101_1884923654_n

Cei trei copii se aflau în maşina din cauza căreia a avut loc accidentul. Mai multe ambulanţe, dar şi pompierii au ajuns la faţa locului. Doi adulţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă, iar copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani au ajuns la Spitalul de Pediatrie.

Vezia ici video postat de Brasov TV pe youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Tîrg de joburi. Continental, Autoliv sau Premium Aerotec recrutează ingineri şi experţi

Next Story

Medic din Brașov, lecție pentru Antena 3: „Dar de aici şi până la aberaţiile cuprinse în ‘ştirea’ Antenei 3, e cale lungă”