Brașov: Târg de Cariere la Casa Armatei. 35 de firme îi caută pe viitorii angajaţi

Last Updated on octombrie 18, 2016 În perioada 19-20 octombrie, la Casa Armatei din Brașov are loc Targul de Cariere, la care sunt așteptați 35 de angajatori de top și peste 1000 de locuri de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunităţile disponibile de pe piaţa forţei de muncă şi pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile, informează adevarul.ro

Printre cei mai cunoscuţi dintre angajatori se află: Arvato, Lidl, Quin, CCC, Ina Schaeffler, Preh, Schneider sau Vodafone.

Program târgului este următorul: 19 octombrie între 10.00 şi 19.00 şi 20 octombri între 10.00 şi 16.00.

Tot în această săptămână, în 20 octobmrie, la sediul Centrului Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor din Braşov, str. Poienelor nr.5 (lângă Cantina Roman) se organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de liceu sau facultate. Evenimentul începe la ora 9.00 şi sunt puse la bătaie 800 de joburi, majoritatea pentru studii medii. De asemenea sunt lucre de muncă şi în Germania în domeniul IT şi HoReCa.

 

Previous Story

Brașovul exemplu pentru Sibiu în cazul urșilor. Noi îi împușcăm doar după ce îi atacăm cu câini, organizați profesionist, nu sub formă de gloată

Next Story

APROBAT! „Legea privind Aeroportul Brașov a fost adoptată cu unanimitate de voturi”, Gabriel Andronache, Deputat PNL