Brașov: Piste de biclete și pe Bulevardul Victoriei

Last Updated on octombrie 26, 2016 Proiectul de modernizare a bulevardului Victoriei, început cu iluminatul public, va continua și cu amenajarea unei piste de biciclete.

Reprezentanţii asociaţiilor de biciclişti din Braşov s-au întâlnit zilele trecute cu arhitectul şef al Braşovului, Marilena Manolache, pentru a discuta despre posibilitatea amenajării, pe această arteră, a unor piste pentru biciclişti, informează stiri.rttbrasov.ro

14826404_1697243893924518_1269028338_n

O variantă constă în realizarea unei conexiuni între benzile destinate cicliştilor, trasate deja pe Bulevardul Gării şi pe Mihail Kogălniceanu, printr-o pistă trasată pe trotuar.

„De săptămâna trecută am avut discuţii cu reprezentanţii bicicliştilor. Vrem pe Bulevardul Victoriei, pe lângă partea de modernizare a iluminatului public, să facem şi o resistematizare a circulaţiei. Unul dintre elementele importante este realizarea unor piste de biciclete care să facă legătura cu cele existente pe Bulevardul Gării cu cele de pe Mihail Kogălniceanu, astfel încât să asigurăm o legătură a zonei respective cu centrul oraşului”, a explicat marţi, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Previous Story

Video Brașov: Tânăra de 24 de ani care i-a înnebunit pe politicieni. Cum poate ajunge deputat în locul multor „experimentați”? Mara Mareş: „Le răspund aici celor care s-au antepronunțat în privința mea, criticându-mă doar prin prisma vârstei pe care o am”

Next Story

Brașov. Căncescu ARESTAT în urmă cu câteva minute, în același dosar cu Iosif Răzvan!