Brașov: Medicul de la Județean prins cu mită a fost condamnat la închisoare. Vezi ce pedeapsă a primit:

Last Updated on octombrie 19, 2016 Tribunalul Brașov a dat prima sentință în cazul medicului ortoped Marius Stoica prins în flagrant când lua mită.

„Instanţa condamnă pe inculpatul Stoica Marius Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare şi 4 ani pedeapsa complementară prev de art 66 alin 1 lit a,b,g Cod Penal, respectiv interzicerea următoarelor drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice;

14798850_324911201209757_621748298_n

dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa profesia de medic specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul unor unităţi sanitare publice de stat, cu excepţia cazurilor medicale de urgenţă“, se arată în sentinţa magistraţilor Tribunalului Braşov prezentată de adevarul.ro.

Marius Stoica este al treilea medic ortoped prins cu mită în ultimul an la aceeaşi secţie. În 11 februarie 2016 la cabinetului medicului Dumitru Petrescu şi el ortoped la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov au fost efectuate percheziţii. Medicul a fost reţinut atunci pentru luare de mită, dar încă nu a fost trimis în judecată.

Previous Story

Brasov: O DEMOLEAZĂ? Casă prea înaltă în zona istorică din Bartolomeu

Next Story

Video Brașov: A intrat în comă. Muncitor zdrobit de creanga unui copac, pe drumul de Poiană