Brasov-Hochei. Corona Braşov Wolves, alte două victorii

Last Updated on octombrie 21, 2016 Corona Braşov Wolves a mai acumulat şase puncte în Campionatul Naţional, după două victorii obţinute pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, în faţa Progymului din Gheorgheni.

Dacă în primul meci, scorul a fost mai strîns, 4-2 (1-0, 3-1, 0-1), în cea de-a doua partidă, ,,lupii” s-au dezlănţuit şi au realizat un festival de goluri, cîştigînd la diferenţă mare: 13-1(2-0, 3-0, 8-1).

14741086_1689445811370993_1772297001_n

„Am jucat două meciuri bune, cred că am gestionat foarte bine şi primul joc, chiar dacă am marcat doar patru goluri. Cred că am avut multe ocazii în această partidă şi am realizat spectacol. În al doilea meci, am fost puţin surprins, deoarece nu m-am aşteptat la un scor atat de mare.

Este foarte bine si sînt bucuros pentru jucători si pentru cei doi portari, Beres si Toke, pe care l-am mai odihnit în a doua partidă, în perspectiva week-end-ului cu meciuri dificile. Mi-a mai plăcut si faptul că jucătorii au muncit pînă la sfârşitul meciului, şi-au păstrat concentrarea, chiar dacă diferenţa de scor a fost foarte mare.

Asta vreau să văd în continuare la jucătorii mei, atitudine şi determinare, în orice situaţie”, a declarat antrenorul echipei braşovene, Martin Lacroix, citat de monitorulexpres.ro

Pentru Corona Braşov Wolves urmează două meciuri cu HSC Miercurea Ciuc, contînd atît pentru Campionatul Naţional, cît şi pentru Liga Mol. Primul meci e vineri, de la ora 19.30, la Patinoarul din Braşov iar următorul e duminică, în deplasare.

Previous Story

Zoo Brașov: Leoparzii zăpezilor prezentați duminică

Next Story

Brașov: Concert ZDOB SI ZDUB pe 5 noiembrie!