Aeroportul Brașov. „Să trecem la treabă” spune Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean

Last Updated on octombrie 20, 2016 Președintele Consiliului Județean Brașov se arată încrezător că va rezolva cea ce nu au reușuit Căncescu și Scripcaru la un loc, timp de 12 ani. Pe pagina s-a de Facebook, Adrian Veștea a scris: „Să trecem la treabă”. Asta după ce deputații au aprobat legea terenului pentru Aeroport.

Adrian Ioan Vestea:  „După muncă și răsplată. Legea privind aeroportul a fost adoptată cu 233 voturi pentru. Reglementarea va fi transmisă către Președintele României spre analiză și promulgare.

14696976_325462954487915_44916343_n

Prin acest vot, parlamentarii PNL de Brașov au dus la bun sfârșit demersul de a clarifica situația juridică a terenului pe care s-a construit pista și se vor construi căile de rulare, turnul de control și aerogara.
Să trecem la treaba !”

„Pentru finalizarea aeroportului ar mai fi nevoie de aproximativ 54 de milioane de euro. Primăria Brașov și-a manifestat intenția de a se implica.

De asemenea, interesate de proiect sunt și autoritățile locale din județul Covasna. Noi, am putea asigura anul viitor 10 milioane de euro pentru lucrări”, a mai spune Adrian Veștea, citat de bzb.ro.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Primăria nu mai finanțează lucrările, Consiliul Județean nu are bani, se caută investitor. Cine se bagă?

Next Story

Corona Brașov: „S-au pus in vanzare bilete pentru mansa retur din Cupa EHF!” Vezi cât costă un bilet: